2777
2789
عنوان

زیبایی پوست

1776 بازدید | 138 پست

دوستان باور کنید حوصلم سررفته بیایید یکم اززیبایی پوست بهم بگیم والااااا یکم روحیمون عوض شه... اون کارایی ک درطول روز برای پوستتون انجام میدین رو بگید و اسم ماسک ابرسان تونر ژل شست شو نمیدونم ماسک خانگی هرچی ک واقعا نتیجه دیدی رو بگید حتما بااسم منم میگم

خب من سفیداب هرهفته استفاده میکنم هرروز دوتا ماسک میزنم حالا ماسک عسل ابلیمو یاعسل شکر یاتخم مرغ سفیدش با ارد برنج یا یخ اب برنج یاسدر ماسک یا ماست نشاسته اب خیار. سفیداب نقره و مروارید و شیر جوانه گندم... اینا ماسک خانگی خب تونر سی گل بخور با بابونه گلسرخ و ابرسان الارو و ماسک ذغال همینااااا حالا شماهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستت خوبه ؟ صافه ؟ جوش هم میزنی ؟

پوستم خیلی صاف یود خیلی جوری ک همه تعریفشو میکردن کرم موبر 

صورت زدم داغون شد الا ماسک اینامیزنم ک درمان شه و نزدیک پریودی مثلا جوش میزنم و خدایی پوستم روشنه

پوستم خیلی صاف یود خیلی جوری ک همه تعریفشو میکردن کرم موبر  صورت زدم داغون شد الا ماسک اینامیز ...

خوبه ، من حتی ضدآفتاب هم نمی زنم ولی پوستم صافه ، اگر بعد از چند ماه از ماسک طبیعی استفاده کنم قشنگ پوستم روشن میشه ولی وقت نمی کنم

من قبل خواب با ژل صورتم رو میشورم بعد گلاب میزنم بعدم ضد چروک دوباره صبح هم همین کار رو میکنم ؛هفته یکبار هم بخور بابونه و ماسک نعنا و زغال

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
خوبه ، من حتی ضدآفتاب هم نمی زنم ولی پوستم صافه ، اگر بعد از چند ماه از ماسک طبیعی استفاده کنم قشنگ ...

استفاده کن یاعث شادابی پوستت میشه حالا چقدر وقتت میگیره بیشتر از 5 دقیقه نمیشه ربع ساعتم رو پوستت

من پوستم خوب بود ولی یکساله ب خاطر ورشکستی شوهرم و استرس و حرصی که خوردم پوستم افتاده و لاغر و سیاه شد و خیلی سنم بالا میزنه و پیر نشون میدم

قشنگ پوستم شل شده خیلی تو روحیه ام تاثیر گذاشته

پوستمم فوق العاده خشک و دور چشمام چروک بزرگ افتاده

خانمای اصفهانی میشه لطفا اگه کار سرایداری