2777
2789
عنوان

مامان های مهربون بیاین بگین چجوری و کی بچتونو از پوشک جدا کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکردین کامل توضیح بدین

برچسب خریدم کپسول جادویی خریدم البته اینم بگم یهویی وارد عمل نشدم دوماه قبلش یه چندباری امتحانی برده بودم اما نه هرروز بخاطر همدن همون با دستشویی اشنایی داشت

و اینم بگم از وقتی دخترمو از شیر گرفتم شبدتاصبحم خشک میخوابید و خیالم راحت بود اما نه خیلی

چون شک داشتم که بدون پوشک هم ایا خشک میخوابه

تااینکه کل روز رو گه یک ساعا یبار میبردم ۳روز شد که جیششو تو شلوارشم میکرد اما پی پی نه اصلا یبار کرد دیگه تو شلوار نکرد

و خواب ظهر و خواب شب تا یک هفته پوشک میکردم تاببینم میکنه یانه

بعد پوشک خواب ظهر رو نکردم بعد چندروز پوشک شبم نکردم

کلی جایزه و تشویق و اینکه بغلش میکردم خودش برق رو روشن خاموش بکنه

با باباش کلی ذوق و دست و هورا که میکرد

زوده از سن دو و نیم سال شروع .یه هفته ده روز وقت بذاری ،زود یاد میگره .دخترها زودتر از پسرها یاد میگیرن.

یه نایلون پر خوراکی آویزون گذاشته بودم کنار.هروقت خودش میگفت .بهش جایزه میدادم .

خودمون هم کلی ابمیوه چای آب میخوردیم و بهش میگفتیم که داریم میریم wc,تا بفهمه و درک کنه.

سعی کن از کوره در نری و فرش ها رو جمع کنی .یا اینکه توی حیاط نگه دار از اول تا آخر روز....تا خونه رو به گند نکشه.از گوگل هم میتوتی سرچ کنی و مطالعه کنی روشها ش رو.

از شورت مخصوص هم خریدم ،اصلا استفاده نکردم.چون خیلی کندکاری میشد و ارزش ش رو نداشت.

از شلوار و شورتهایی که قسمت مچ پاشون تنگ هست استفاده کن.و همه حواس ت رو زوم بچه ت کن.

موفق باشی🙆🙆🙆😘

چجوری جدا کردی یادم بده صواب داره خواهر

ببین برای اینکه بچه روی فرش جیش نکنه یه شورت آموزشی بخر پاش کن روز اول هر ۵ دقیقه باید بیریش دستشویی

اوایل طبیعیه که زود جیش نکنه و هربار دستشویی یه ربع طول بکشه ولی بعد از دو سه روز می فهمه باید چیکار کنه

حتی اگه لازم بود خودت دو سه بار حین گفتن کلمه جیش جلوش جیش کن

فقط شبا موقع خواب پوشکش کن

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
بچه های شما دقیقا همسن دخترم هستن .بچه هاتون قشنگ صحبت میکنن؟ دختر من خیلی خوب حرف نمیزنه

اره کامل حرف نمی زنن ولی همه چی بلدن دوکلمه ای سه کمه ای یا همه چی حالیم می کنن ولی کامل کامل حرف نمی زنن

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
زوده از سن دو و نیم سال شروع .یه هفته ده روز وقت بذاری ،زود یاد میگره .دخترها زودتر از پسرها یاد میگ ...

فدات آجی 

اتفاقا الان شورت آموزشی پوشوندم تو خونه بیکارم شوهرم کارخانه کار میکنه ۱ میاد خونه 

ببین برای اینکه بچه روی فرش جیش نکنه یه شورت آموزشی بخر پاش کن روز اول هر ۵ دقیقه باید بیریش دستشویی ...

وای چه سخته این مرحله ی جیش😭

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️