2777
2789

منم بچه هام 22 ماه هستن نمی دونم چیکارکنم میبرم دست شویی ازدست شویی می ترسن موندم چیکارکنم

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوروز قبل از عید گرفتم و عالی از پوشک جدا شد  دخترم۲۷ماهشه

چیکارکردین کامل توضیح بدین

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
برچسب بخرین واقعا کمک میکنه

چی هست

منم بچه هام 22 ماه هستن نمی دونم چیکارکنم میبرم دست شویی ازدست شویی می ترسن موندم چیکارکنم

بچه های شما دقیقا همسن دخترم هستن .بچه هاتون قشنگ صحبت میکنن؟ دختر من خیلی خوب حرف نمیزنه

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق

اولا بگم خدا صبر جمیل بهت بده😣😣😣😣

دوما اگه تابستون شروع کنی وقتش خوبه اگر خود کوچولوت همکاری کنه من سه تا بچه هام و از ۱۸ ماهگی شروع کردم

اولیه یه هفته ای یاد گرفت 

ولی دومیه یه کم اذیت شد خودش الانم که پنج سالشه خیلی از رفتارها و استرس هاش فکر می کنم‌نتیجه همون موقع ست

سومی هم دو سه ماهه یاد گرفت

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...

خوب کامل بگین ازاول چیکارکردین پوشک نکردین تندوتندبردین دست شویی چیکارکردین برای من دوقلوهستن سخته برام