بچه ها من 8 ساله ازدواج کردم و یه بچه 2 ساله دارم. اصلا بلد نیستم از کسی کمک بخوام بخصوص شوهرم.. وقتی از بچه داری و کار خونه خسته میشم فقط قیافم میره تو هم قاطی میکنم و حرف نمیزنم کلا با کسی. تا کم کم باز خوب شم. اکثر اختلافاتم با شوهرم سر همین موضوعه.آذمی هم هستم ک خیلی خودمو خسته میکنم اما زیاد سخت گیر نیستم چون بخاطر بچه اکثرا خونمون مرتب مرتب نیستما ما خب تمیز هست. صبح که پا میشم با آشپزی و کار خونه خودمو درگیر میکنم و بچمم میخواد باهاش بازی کنم. این وسط اعصابم ازینکه کارام زیاده خرد میشه.... تصمیم گرفتم دو روز غذا از بیرون بگیرم ک یکم راحت تر باشم... و اینکه بچم تمام مدت با منه و من بنا به ضرورت فقط با شوهرم میذارمش و میرم جایی البته سرکار میرم اما بخاطر کرونا کارم آنلاین شده. قبلا موقعی ک سرکار بودم پیش شوهرم بود. بخاطر همین تو این دوماه ک قرنطینه ایم بچم خیلی بهم وابسته شده و این موضوع رو سخت تر میکنه... واسه اینم تصمیم گرفتم حتما روزی 1 ساعت بعد اینکه شوهرم از سرکار میاد با هم تنهاشون بذارم برم پیاده روی که خودم یه کم انرژی بگیرم هم اونا به هم بیشتر وابسته بشن.... اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بهم بگید... مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعیه همه همیطورین یه کمبزرگتربشه راحت میشی وقت هم اضافه میاری بخاطراین چیزااعصاب خودتوخردنکن مادره واین سختی هاااا.ولی بزاربچتوبروپیاده روی واسه روحیت خوبه عزیزم