2777
2789
عنوان

مرسی پشیمونم کردید😊😍

680 بازدید | 62 پست

ممنونم ک راهنماییم کردید با حرفاتون دلگرمی دادید نذاشتید

بزرگترین اشتباه زندگیمو انجام بدم

بچمو سقط کنم

من خیلی پشیمون شدم از کارم امروز وقت داشتم برای  سقط ولی نرفتم

امیدوارم خدام منو ببخشه بخاطر کاری که میخواستم بکنم ازم دلگیر نشه

بابت هدیشم ممنونم سعی میکنم مادر خوبی برای بچه هام باشم

فقط برام دعا کنید ❤❤🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما نی نی سایتیا خیلی مهربونیم خیلی به اعصاب داغونمون نگاه نکن هیچی تو دلمون نیست

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

افرین چه کار خوبی کردی خدا بچتو برات نگه داره 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

منو هم میخاستن سقط کنن ولی من خیلی پیله تر از این حرفا بودم الانم عاشقمن😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
ما نی نی سایتیا خیلی مهربونیم خیلی به اعصاب داغونمون نگاه نکن هیچی تو دلمون نیست

شما خیلی باحالی منو یاد کاربر غلاغسیاه میندازین نمیدونم چرا 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )