2777
2789
عنوان

بچه ها کسی عکس رنگی انداخته؟؟

64 بازدید | 11 پست

از رحم منظورمه...درد داشت؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم نه ، منم اولش خیی میترسیدم ولی خیلی الکی بود،،،فقط در حد پونزده ثانیه درد پریودی داری زمانی که ماده حاجب رو تزریق میکنه ولی کلا خیلی خوب بود برا من،،،، بستگی داره چسبندگی داشته باشی یا نه اونایی که دارن یه کوچولو دردش بیشتره

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

اره خب درد داره که اگه بسته باشن لوله ها دردش بیشتره....بعضی مراکز خصوصی با بیحسی انجام میدن ..شما قبلش نیم ساعت یعنی مسکن قوی بخور

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
برامن وحشتناک بود اما با وجودی که هردو لوله بسته بود بعد ۳ماه باردار شدم باید میرفتم آی وی اف الان د ...

لوله ام بسته نیست...واسه چسبندگی رحم میخوام برم

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
سلام عزیزم نه ، منم اولش خیی میترسیدم ولی خیلی الکی بود،،،فقط در حد پونزده ثانیه درد پریودی داری زما ...

اره چسبندگی رحم دارم..واسه شما چسبندگی چی بود؟؟