2777
2789
عنوان

زخم و خراش قرنیه

3524 بازدید | 15 پست

سلام به همه دوستان،اگر از زخم و خراش قرنیه و طول درمانش تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید،۳ هفته اس از هراش قرنیه چشمم میگذره اما دید چشمم هنوز تاره

با اجازه اسی 

میش بیاین تاپیک اخرم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شست و شو میدین و قطره استفاده میکنین؟

قطره اشک مصنوعی خارجی استفاده میکنم الان نزدیک سه هفته اس ولی دیدم هنوز تاره میخوام بدونم این تاری دید تا کی ادامه داره

قطره اشک مصنوعی خارجی استفاده میکنم الان نزدیک سه هفته اس ولی دیدم هنوز تاره میخوام بدونم این تاری د ...

معمولا با شست و شو با اب سرد روزانه و مصرف ی سری قطره مثل کلرامفنیکل،تترا،و... بین سه هفته تا چند ماه ممکنه طول بکشه.بستگی ب شدت هم داره.ی وقتایی هم نیاز ب مصرف انتی بیوتیکم هست. اگر خیلی طول بکشه بیشتر از چند ماه مداخله جراحی نیازه.

معمولا با شست و شو با اب سرد روزانه و مصرف ی سری قطره مثل کلرامفنیکل،تترا،و... بین سه هفته تا چند ما ...

دکترمم بهم گفتش که ممکنه تا ۳ ماهم طول بکشه،البته گفتش قرنیه مشکل جدی نداره ولی این تاری دید ازار دهندس

معمولا با شست و شو با اب سرد روزانه و مصرف ی سری قطره مثل کلرامفنیکل،تترا،و... بین سه هفته تا چند ما ...

یه مورد دیگه ام که بود اینکه شماره چشمم قبل از این اتفاق ۵/۲۵  بود ولی وقتی رفتم دگتر دستگاه تعیین نمره چشم نمیتونس شماره چشممو تعیین کنه و نمره ۲/۵نشون میداد

خب اگر گفته مهم نیس همون طول درمانش ی کم طولانیه باید صبر کنین

بهم گفتش چون سطح قرنیه ناهموار شده دستگاه نمیتونه نمره چشم رو درست ثبت کنه و به خاطر همین نپره کمتری و نشون میده