2777
2789
عنوان

بچه های مذهبی یلحضه میاین لطفا

80 بازدید | 14 پست

امام صادق گفته هرکس سه روز یکبار روایات و احادیث و ذکر نشنو یلبش میمیر میشه راهنمایی کنین چه کتابایی رو میخونین یا سخنرانیارو

ایت الله باطمی نیارو خودم خیلی علاقه دارم گوش کنم ولی از اینترنت چندتا کوتاهشو فقط دانلود تونستم بکنم

بهم معربی میکتید خصوصا از زندگی و سیر علما و بزرگان ممنون

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

قلبش میمیر

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چی نوشتی

منبع میخوام کتاب سخنرانی

فقط امضات😶😑😐😶😑مثلا خفاش الان چادریه متمدنِ؟😂

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منبع میخوام کتاب سخنرانی

سه روز یکبار روایت و احادیث و چه کار کنه ؟

من پیج رافعی پور و دارم و عارف بالله فکر کنم اینا تلگرام هم دارن  من سخنرانی های آیت الله مجتهدی و پناهیان رو هم دوست دارم 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
فقط امضات😶😑😐😶😑مثلا خفاش الان چادریه متمدنِ؟😂

خفاش چادریه بیشخصیت😐شما حتما ازون دسته ادمایی ک خشتکت بیرون افتخارم میکنین🙄🙄

خفاش چادریه بیشخصیت😐شما حتما ازون دسته ادمایی ک خشتکت بیرون افتخارم میکنین🙄🙄

مگه چادری نیست؟🤔من فحش دادم؟برات گزارش زدم تا آدم شی

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
مگه چادری نیست؟🤔من فحش دادم؟برات گزارش زدم تا آدم شی

از تاپیک من برو بیرون جای امثال تو اینجا نیست😏😏🙄

از تاپیک من برو بیرون جای امثال تو اینجا نیست😏😏🙄

دقیقا جای من کنار آدمهای چندشی امثال شما نیست...روز خوش

سه روز یکبار روایت و احادیث و چه کار کنه ؟ من پیج رافعی پور و دارم و عارف بالله فکر کنم اینا تلگ ...

اهان برم تلگرام ببینم سخنرانی پیدا میکنم خاک برسر تلویزیون و صدا سیما شده فقط ماه رمضون درست درمون برنامه دار

اهان برم تلگرام ببینم سخنرانی پیدا میکنم خاک برسر تلویزیون و صدا سیما شده فقط ماه رمضون درست درمون ب ...

ببین اگر تلگرام نداری تو سروش هم زیاد هست مثلا کانال آیت الله بهجت خیلی خوبه ولی عارف بالله بهتره چون احادیثه همه رو میزاره

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد