2777
2789
عنوان

خانما راجع به مهریه سوال دارم

104 بازدید | 20 پست

۵۱۴ تا سکه مهرمه اون گوربه گورم کارگره محکوم به پرداخت مهریه شده ولی رفته دادخواست داده که من کارگر فصلیم پول ندارم ک هم نقدی بدم هم قسطی حالا چی میشه قاضیم میگه حق این خانم بدرک؟

در صورتی ک تو سامانه کاربریش زده پیمانکار خب پیمانکار با کارگر خیلی فرق داره پس چطور میگه ندارم بدم؟

ندارم  

کارت زارمیشه چون شاهدمیاره بعدش مثلا ۶ ماه یه بار ۱ سال یه بار یه سکه بده 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی بنامش نباشه ، دستت جایی بند نیست

قاضی ملاحظه شو میکنه و نسبت به درآمدش ، قسط بندی میشه

مهریه ، زندان هم که نداره

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
چیزی بنامش نباشه ، دستت جایی بند نیست قاضی ملاحظه شو میکنه و نسبت به درآمدش ، قسط بندی میشه مهر ...

قبلا کیفری داشت ...ول شد؟

البته زندگی ک جدایی هست تهش اینا بهانه و مسخره بازی هست...

خونش و تقریبا توقیف کردیم 

خب اگه بنامش چیزی داره ، قضیه ش فرق میکنه

میتونی خونه شو بجای مهریه برداری ، اگه باز از مهریه ات باقی موند بقیه شم قسط بندی میشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش