2777
2789
عنوان

خانومااااا لطفا بیایین

128 بازدید | 22 پست

شما با حالت تهوع دوران بارداریتون چطوری کنار میایین  یا اومدین؟؟؟؟؟

اصلا حالم همش یه جوریه 😔 حوصله ندارم دست و دلم به هیچکاری نمیره 

غذا هم دلم نمیخواد درست کنم 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا حالت تهوع من همیشگی نبود حدود یک ماه بودو بعد خوب شد...البته گهگاهی با بوی یسری غداها تشدید میشد...باید سعی کنی تحریک نکنی...از هرچی بدت میاد دوری کن...من لیموشیرین و پرتقال میخوردم...بعدش حتما بالا میوردم...شبها زود میخابیدم...مسواک زدن باعث تهوعم میشد...گرما تشدیدش میکرد

تا ماه پنجم اینجوری بودم از بوی اب هم حالم بد میشد مادرشوهرم غذا میپخت من فقط اجیل پنیر برنج خالی ابمیوه ترش مثه گیلاس بعدش ژله زیاد دوست داشتم همینجوری گذشت دیگه چه بد بود الان فکر بچه دوم رو که میکنم حالم خراب میشه 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
منم اینجوریم قرص دمترون بخورم؟

من بارداری قبلیم میخوردم این قرص رو خوب بودم تقریبا ولی رفته بودم دکتر حالت تهوع نداشتم 😔😔

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
والا حالت تهوع من همیشگی نبود حدود یک ماه بودو بعد خوب شد...البته گهگاهی با بوی یسری غداها تشدید میش ...

چقد خوب 😑😔

تا۲۰ هفته این طوری هستی باید یا یکی بپزه بخوری یا بخری 

😭😭😭حالا تازه برام‌مهمون هم قراره بیاد😑😑😑

من نی نی دار بشم فقط با حالت تهوعشم کنار میام

عزیزم الهی به زودی نی نی دار میشی 

من در حالت عادی با تهوع مشکل داشتم 😭😔 

عزیزم الهی به زودی نی نی دار میشی  من در حالت عادی با تهوع مشکل داشتم 😭😔

مرسی منم مشکل دارم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من بارداری قبلیم میخوردم این قرص رو خوب بودم تقریبا ولی رفته بودم دکتر حالت تهوع نداشتم 😔😔

من دکترم قرص سه مدلشو داد اخر سر امپول هم داد باز تاثیر نکرد گفت دیگه تحمل کن بعضی وقتا سرم میزدم که بدنم سست نشه نیوفتم

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام