2777
2789
عنوان

کسی تونسته بچه ی بیش فعالش درمان کنه ؟ ، دیگه درمانده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 29 پست
سلام واقعا سخته .ما یکی از آشناها پسرش بیش فعاله و واقعا میبینم چقدر اذیت میکنه. یک سوالی داشتم شما ...

نه نخوردم  ،هیچ کدوم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کانال مدرسه وگانیسم تلگرام@veganism تدبیر رژیم غذایی شاید اثر کنه  شنیدم کوین ترودو میگفت ...

من اصلا شیر پاستوریزه استفاده نمیکنم ، ما شمالیم ،  ۸۰ درصد غذاهای سالم و طبیعی هست اهل هله هوله ام نیستم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خیلی شیطون و ناآروم به طوری که مهد هم نمیتونست کنترل کنه

پارسال  بردمش پیش  پیش دکتر روانشناس تشخیص بیش فعالی عدم توجه و تمرکز داد

پسرم اصلا نمیتونه مطالب تو ذهنش نگه داره 

مثلا پسرم کلاس میره بچه های همسنش راحت تا بیست به انگلیسی هم نوشتن و هم گفتنش حفظ کردن ولی اون هنوز تا عدد 6 میتونه بگه  بقیش نمیتونه بگه الان دو ماهه دارم باهاش کار میکنم همون تا عدد 6 رواز ذهنش خارج میشه 

مهمترین نداشتن تمرکز روی حروف 

در کل شعر نمی تونه حفظ کنه ، حوصلش نمیگره تکلیف مهدش حل کنه ، 

مدام در حال خرابکاری ، تمام اسباب بازی هاش خراب و داغون 

زود از کوره در میرفت و جیغ و داد 

کوچیک تر بود تمام وسایلای خونه رو خراب میکرد .جارو برقی میسوزوند ...

یواشکی تو خونه جیش میکرد

وقتی صداش میکنی انگار صدات نمیشنوه

یکی از نشانه های مهمی هم یه کلمه ای رو دو تا حروف جابه جا میگفت 

هنوزم که ۶ سالشه بازم جابه جا میگه 

مثلا به جای ملاقات میگه مقالات یا به جای چه خبر میگه چه بخر

دقیقا دو تا حروف پس و پیش میگفت 

اصلا به حرفام  توجهی نمی کرد

تمام وسایلاش و این ور اون ور جا میزاشت 

یه سوئیچ از اتاق تا دم در حیاط نمیتونه بیاره وسط راه گمش میکنه خودش نمیفهمه که رهاش میکنه

البته پسرم بیش فعالی همراه عدم توجه و تمرکز داره که از همه بیشتر شایع هست

خود بیش فعالی به چند دسته تقسیم میشه بعضی ها هم بدون عدم  توجه تمرکزن

راستی تو بعضی حرکات مشکل داره مثلا با اینکه 6سالشه نمیتونه دوچرخه رو رکاب بزنه انگار بین مغز و حرکات هماهنگی وجود نداره 

کاردستی نمیتونه انجام بده نه اینکه نتونه هاولی کند تر و دیرآموزتره مثلا الان 6 سالشه انگار سه سالشه تو این زمینهها

ولی تو چیزهای تحلیلی فوالعادست شاید مثل یه پسر 10 ساله

هماهنگی حرکات و مغز کمه

تجربه ی من از داشتن یه بچه بیش فعال همراه با عدم توجه و تمرکز

هر روز نیم ساعت باهاش حتما کاردرمانی انجام میدم ، تو نت کاربرگ هاش هست تمرینات فراستیک ، تمرینات توجه و تمرکز و اطلاعات عمومی ... ۵۰ درصد شاید بیشتر تاثیر داره

فعالیت بدنی بایدزیاد باشه این دو ماهه که خونه بود بدتر شده 

منم با اون مامانی که میگه از کجا معلوم بچه بیش فعاله موافقم....شاید شما بخاطر استرس و دست تنها بودن و کم آوردن تو مسائل بچه تون ضعیف شدین و چون نسبت به انرژی دلبندتون کم آوردین،فکر میکنید بیش فعاله......برای اینکه بتونید درست تشخیص بدین،بنظرم از مشاوره تلفنی کمک بگیرین.....منم این روزا چندباری تماس داشتم با مشاورم و کمک گرفتم ازشون،خانم دکتر یعقوبیان،ایشون مشاوره کودک هستند و برای این روزای قرنطینه نشینی،خیلی خوب بهم کمک کردن،واقعا تحمل بچه و شوهر همزمان تو خونه اونم این مدت طولانی کار سختیه....همسرم از اون ور عصبی بخاطر کسب و کار آسیب دیده ش و بچه م ناراحت از حبس بودن تو خونه.....

این شماره واتزاپ مرکزه.میتونید با تماس باهاش یا پیام،وقت بگیرید

@moshaveraneaftab

09224868783

من خیلی آرامش دارم الان.چون تونستم مدیریت کنم این وضعیت سخت رو....امیدوارم شما هم به آرامش برسین