2777
2789
عنوان

کیک و اشپزی😍

6375 بازدید | 14 پست

بچه ها من خودم تو اینستا یه پیج دارم برای یه خانم خیلی خوب یاد میده گفتم بزارم شماهم لازمتون میشه 

کیک و شیرینی و غذا میزاره بعد کیکاش راحت درست کردنش 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

مامان منم با پیجش خیلی چیزا درست میکنه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیجا اینقدر تبلیغات دارن ک کلافه میکنن

نه نداره زیاد من از پست و هایلایتاش نگاه میکنم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

همینجا دو تا استاد بی شیله پیله داریم اینقدررماهن هر دوشون....

سایو....

ماریا قناد....

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
آره واقعاً خیلی عالیه منم فالوو کردمش

خدایی همرو اسون میده سخت نیست کیک و شرینیاش گیج کننده هم نی 

همینجا دو تا استاد بی شیله پیله داریم اینقدررماهن هر دوشون.... سایو.... ماریا قناد....

منم امروز تولد بچمه بخاطر کرونا تولد نگرفتم براش میخوام خودم یه کیک کوچولو درست کنم براش آدرس تاپیکهاشونو دارین؟

منم امروز تولد بچمه بخاطر کرونا تولد نگرفتم براش میخوام خودم یه کیک کوچولو درست کنم براش آدرس تاپیکه ...

عزیزم اسم ماریاقناد رو سرچ کن، برو تاپیک‌هاش رو ببین چند مدل کیک گذاشته کیک خامه‌ای هم داره عالیه😍

💙صدا کن مرا... 

خانما من چرا میخام یکی رو تگ کنم اّبی نمیشه؟؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من اینستا ندارم دستورات اشپزخونه کوچک من خیلی عالیه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
همینجا دو تا استاد بی شیله پیله داریم اینقدررماهن هر دوشون.... سایو.... ماریا قناد....

خدا خیرشون بده خیلی خوبن سایو پیجشم عالیه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد