2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر عزیز

من آتلیه آنلاین دارم عکسایی که خودت از دلبندت میگیری رو آتلیه ای میکنم کافیه تو واتساپ یا تلگرام عکسو برام بفرستی.۰۹۱۶۷۹۶۹۴۲۱  هزینه هرعکس ۵هزار ت

arad.ash7 پیج کاری
استارتر عزیز من آتلیه آنلاین دارم عکسایی که خودت از دلبندت میگیری رو آتلیه ای میکنم کافیه تو واتساپ ...

عزیزم من مزاحمت میشم مامان مهرسام هستم مرسی از عکس های قشنگی که برام درست میکنی

خیلی خوبه ماشالله

کاش دخترمتم۹کیلوبشه

شیرخودتومیدی؟

غذاچی میدی؟وچندوعده میدی؟

((لطفاجواب بده مهمه برام))

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
خیلی خوبه ماشالله کاش دخترمتم۹کیلوبشه شیرخودتومیدی؟ غذاچی میدی؟وچندوعده میدی؟ ((لطفاجواب بده ...

عزیزم دخترت چند کیلو

شیر خشک میخوره ولی دیگه زیاد میلی به شیر نداره شیر خودمو میخورد بهتر بود وزنش که نخورد 

غذا بهش صبح تخم مرغ یا تخم بلدرچین البته فقط زرده میدم

ناهار سوپ یا ورمیشل با گوشت چرخ کرده یا حریره بادام میدم شام هم بستگی داره اگه درست کنم چیزی بهش میدم اگه نه شیر میان وعده هم پوره به یا کرم خرما یا موز یا پوره به رو با موز له کن خوشمزه میشه

عزیزم دخترت چند کیلو شیر خشک میخوره ولی دیگه زیاد میلی به شیر نداره شیر خودمو میخورد بهتر بود وزنش ...

۷کیلو

شیرخودمومیخوره

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
چند وقتشه؟

تازه افتاده توهشت ماه

عزیزم زرده تخم مرغ خشکه باچی بدم بتونه بخوره؟