2777
2789

من تا حالا آرزوم برآورده نشده حتی اگه به خواسته ای رسیده باشم زمانی بوده که دیگه دیر شده بود برام اینبار یه آرزوی بزرگی دارم که اگه بشه رها میشم لطفاً با ❤️ های مهربونتون برام دعا کنین

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

تنها راه نجاتم اینه که آرزوم برآورده شده😔

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک زوده زود یه اتفاق خوب بیفته وسط زندگی هممون .تو رو خدا منم دعا کنید منم خیلی دلم گرفتس خیلی احساس تنهایی و بی کسی میکنم

میشه برا خوب شدنه حالِ دلم صلوات بفرستین؟
خدایا خودت ازوی گل دخترمون رو براورده کن جوری خوشحالش کن که از خوشحالی پر در بیاره 🤷‍♀️

ممنون عشقم ممنون

ممنون همه تونم