2777
2789

دیدم، آن طرف‌تر از سکُنجِ بام

یک دختر زیبا‌تر از رویای شبنم‌ها

تنها

انگار روحِ آبی و آب است

انگار هم بیدار و هم خواب است

انگار غم در کسوتِ شادی‌ست

انگار تصویر خدا در بهترین قاب است

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

در دو چشمِ تو نشستم به تماشایِ خودم

که مگر حالِ مرا

چشمِ تو تصویر کند..

#سیدتقی‌_سیدی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس داشتی تاپیک شعر تگت کنم هرروز با ما و شعر فیض ببر😄😄

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

این شعر رو شادی جان عزیز برام فرستاد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اگه میشه

کاربر شادی رو تگ کن عاشق شعره و شعرایی که می ذاره فوق العاده است

از کجا 

چی کجا عزیزم؟؟؟؟

منظورم این بود چه جوری تگ کنم

آهان اول@بعد اسم کاربر

در انتظار صبح به تو می اندیشم

به نگاه های عاشقانه ی پاکت،که مسخ نگاهم میشود

به تو می اندیشم انگاه که اثیر سرنوشت میشوم زیر بال های غم

و تو می آیی و عشقت چون بارقه ای از امید

دراعماق وجودم رسوخ میکند و خزان دلم را بهار میسازد...

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄