2777
2789
عنوان

ماجرای جهیزیه من 2

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم پس تولیپس هم خوبه؟  آخه الان همه جنسا تقلبی آن،

اونم خوبه ولی خب برای ۱۶سال پیشه که اون موقع همه جنسا اصل بودن الان والا نمیدونم کیفیتش چجوره 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘

من تاپيكاي قبليتو خوندم، حالا كه قصد داري ادامه بدي با اين خانواده، اولا سفت واستا بگو بي عروسي نميام

دوما به شوهرت بگو پدرش سه دنگ خونه رو به نامش بزنه، چون اين خانواده ازونا هستن كه دو روز ديگه راحت بندازنتون بيرون.

سوما شوهرتو عادت بده به خرج كردن

اگه نه سرنوشتت ميشه مثل خيلي از تاپيكاي ديگه عزيزم كه بعد ازدواج با يك بچه اه و ناله ميكنن

اصلا گیج شدم، پارس خزر شاید بگیرم، میترسم جنس تقلبی بدن بم

تولیپس زیر مجموعه پاناسونیکه عزیزم

پارس خزر الان نمیدونم چطور باشه 

بهترین راه حل اینه از فروشنده مطمئن و دلسوز بپرسی تا راهنماییت کنه 

من تاپيكاي قبليتو خوندم، حالا كه قصد داري ادامه بدي با اين خانواده، اولا سفت واستا بگو بي عروسي نميا ...

عزیز عروسی که حتمیه، بشون گفتم

بابام الان اومد برام چه سرویس چوبی بخدا سفارش داده، داره برا جهازم سنگ تموم میذاره 

بخدا تو این گرونی، خواهر من یه جهاز خوب میدم با جنسای مورد نیاز و خوب، قیمت معقول

اماااا دماری ازشون در آرم برا عروسی، تو زندگی 

تولیپس زیر مجموعه پاناسونیکه عزیزم پارس خزر الان نمیدونم چطور باشه  بهترین راه حل اینه از فرو ...

والا اصلا هرکدوم یچیز میگن 

آدم گیج میشه هزارتا هم مارک اومده، بوش میدونم خیلی خوبه امامگه کسی برا جهاز 3و 800 پول جارو میده

نهایت 1.و نیم