2777
2789
عنوان

ماجرای جهیزیه من 2

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخچال هیمالیا و الکترواستیل عالیه ، مال خودم آیسان هست دوقلو راضی ام جاداره

جاروبرقی : تولیپس ، پارس خزر

ماشین ظرفشویی : مارکش یادم نیست ترکیه ایه 

اجاق گاز : کَن

ماشین لباسشویی : کُرال ( کُرال و کَندی همون پاکشوما هستن پس اگه از مدلای پاکشوما خوشت نیومد میتونی کندی و کرال هم انتخاب کنی چون سازنده ش همون شرکت پاکشوماست )

غذاساز نخری بهتره به جای غذاساز : آسیاب و مخلوط کن سر هم بگیر ، ابمیوه گیری هم جدا 

عزیز بوش عالیه مامانم داره اما 3و هشتصد، برا جهاز سخته

میدونم ولی میتونه یه برقی کم کاربردو نگیره ولی به جاش جارو خوب برداره 

من مال خودم الجیه و مال هفت سال پیشه و خیلی راضیم ولی تازگیا چون الجی تقلبی شده دیگه پیشنهاد نمیدم 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
یخچال هیمالیا و الکترواستیل عالیه ، مال خودم آیسان هست دوقلو راضی ام جاداره جاروبرقی : تولیپس ، پار ...

عزیز من چرخ گوشت و آب مرکبات گیری و هم زن دارن، سر همین میخوام یه چیز بگیرم که هم آبمیوه گیر و هم مخلوط کن و هم اسیاب باشه جدا بخوام هزینه کنم حیلی گرون میشه 

میدونم ولی میتونه یه برقی کم کاربردو نگیره ولی به جاش جارو خوب برداره  من مال خودم الجیه و مال ...

نمیدونم والا،منم مامانم داره عالیه اما دوستم 3 سال ناسا الکتریک داره میگه خیلی خوبه 

چه ناز

آره الماس کویر هست طرح دستبافت گونه ماهان

قیمتش هم. تو شهر ما خییلی مناسب بود پارسال فرشا 3ملیون بودن من اینو دو و شیصد گرفتم

مامانمم قالی بافه قشنگ. جنس میشناسه خیلی جنسش هم خوبه نانو هست.. یه بار اسپرسو ریخت با شامپو فرش شوهرم کشید روش تمیز شد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
نمیدونم والا،منم مامانم داره عالیه اما دوستم 3 سال ناسا الکتریک داره میگه خیلی خوبه  

سه سال مهم نیست 

از یکی بپرس که حداقل بالای پنج سال کار کرده باشه با اون مارک

جاروبرقی از تمام وسیله های ریز دم دستی کاربردش بیشتره 

دور و اطراف من اکثرا الجی سامسونگ و بوش بودن که همه راضی بودن برای مامانم تولیپسه نزدیک ۱۵ ۱۶  ساله داره یکم مکشش کم شده ولی باز کارمیکنه

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘