2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

293 بازدید | 17 پست

خانواده شوهرم از اوناهستن که میگن بچه بزرگ کردیم بشه عصای دستمون

از نظر جسمی سالم هستن و مالی هم اکی هستن ولی واسه کوچکترین کاری به شوهرمن میگن بااینکه دوتا پسر مجرد دارن 

تا الان تحمل میکردم ولی تو بارداری دیگه غیرقابل تحمله 

خسته شدم اززززززشون 😤😤😤😤😤

چطور به شوهرم بگم که ناراحت نشه ازم ؟ ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو چون ناراحت میشه اونا پدر مادرشن

دقیقا میدونم .ولی اونا فقط به این دلیل که میگن احترام بزرگتر واجبه هرجور دلشون میخواد برخورد میکنن .شوهر من ١٤ روز درماه سرکاره .واقعا نیازدارم ١٤ روز دیگه کنارم باشه 

اره همینطوره ولی گناه من چیه ؟ 😔

عزیزم خودتو ناراحت نکن اگر واقعا برات سخته با ملایمت و مهربونی با شوهرت صحبت کن و ازش بخواه ساعات بیشتری رو در کنارت باشه

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
این رفتار به زندگی تون اسیب جدی زده یا فقط ذهنتون رو اذیت میکنه؟

باعث ناراحتیم میشه ولی شوهرم خیلی خوبه .همیشه برام جبران میکنه .مشکلش اینه که نمیتونه نه بگه .اگه هم بگه اونا بیشتر گیر میدن .

دقیقا میدونم .ولی اونا فقط به این دلیل که میگن احترام بزرگتر واجبه هرجور دلشون میخواد برخورد میکنن . ...

نمیدونم چی بگم خانم من اگه درباره پدر مادرم چیزی بگه من واقعا ناراحت میشم بهتر بگین دکتر گفته نباید تنها باشم

بگی هم فایده نداره. ابن جوری عادت کردن.

حالا من ۴ تا برادر شوهر مجرد دارم. باز همه کارا با شوهر منه.

منم بهش میگم تو تک فرزند هستی انگار، بابات یادش رفته چهار تا دیگه هم داره

ولی کو گوش شنوا

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
عزیزم ناراحتیهاتو بروز بده قورتشون نده به شوهرت بگو قبل اینکه جمع شه روهم بخوای واکنش بدتر نشون بدی

من و شوهرم چندسال باهم دوست بودیم .دیگه با کوچکترین رفتاری ناراحتی همو راحت درک میکنیم .کاملا میدونه وهروقت هم سرصحبت باز میکنم میگه میدونم کارشون اشتباست تو بخاطر من تحمل کن 😔

من و شوهرم چندسال باهم دوست بودیم .دیگه با کوچکترین رفتاری ناراحتی همو راحت درک میکنیم .کاملا میدونه ...

وقتی شوهرت اینقدر فهمیدس و حق رو به شما میده خوب شما هم به خاطر شوهرت تحمل کن 

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...