2777
2789
من یک روز بعد از موعود پریودم ی هاله خیلی کمرنگ انداخت طوری ک باورم نمیشد چشام درس دیده باشن تا ی رو ...

خدا کنه واسه منم همینطور باشه.من ۸ ماه بود که اقدام داشتم اما نشد،دو ماه قبل بتام مشکوک شدو پریود شدمو سقط شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان اصلا مشخص نیست باید فردا صبح مجدد تکرار کنی با اولین ادرار صبحگاهی 

البته بهتره دو تا همزمان بزاری تا دقیق ببینی اگر هر دو مجددا هاله انداخت قطعا باردارید 

این در صورتیه که از داروهای کمک باروری استفاده نکنید

عزیزجان اصلا مشخص نیست باید فردا صبح مجدد تکرار کنی با اولین ادرار صبحگاهی  البته بهتره دو تا ...

هالش با دوربین مشخص نیس،ولی واضحه.چشم دوباره میزنم.من اصلا دارو نمیخورم.

خدا کنه واسه منم همینطور باشه.من ۸ ماه بود که اقدام داشتم اما نشد،دو ماه قبل بتام مشکوک شدو پریود شد ...

واسه من عکس ک مینداختم اصلا هالش تو عکس نمیوفتاد ولی با چشم دیده میشد..ولی واسه شما هالش مشخصه تو عکس...راستی من چند روز قبل پریودی هم ی لکه صورتی داشتم فکر میکردم دارم پریود میشم

واسه من عکس ک مینداختم اصلا هالش تو عکس نمیوفتاد ولی با چشم دیده میشد..ولی واسه شما هالش مشخصه تو عک ...

عه جدی؟الان هم خوشحالم هم نا امید،همش افکار منفی میاد که نشه خدای نکرده تشکیل نشه و ازین جور فکرا

عه جدی؟الان هم خوشحالم هم نا امید،همش افکار منفی میاد که نشه خدای نکرده تشکیل نشه و ازین جور فکرا

خب همین افکار خیلی مضره برات مطمئن باش بارداری و نگران نباش دلتو ب خدا بده الان خیلی کوچیکه استرس برات سمه و دور از جون ممکنه تبدیلش کنه ب خون