2777
2789

بچه ها من چند ماه درگیر کنکور شدم .و واقعا دلم پزشکی میخواد.من به خود خدا توکل کردم و اون بهترین ها رو سر راهم قرار داده خدا رو شکر.

و فقط به خودش میگم و نماز اول وقت...

از دی ماه مرز بسته شد و من پول مشاوره نداشتم بدم ۲۸۰ تومن.بود.

بزور تا اسفند و جور کردم .و از اسفند به این ور و ندادم.حتی ۱ ماه مشاورم زنگ نزد.بگه مردی یا زنده ای.رتبه برتری هم هست جزو ۲۰ نفر اوله.من باز بهش پیام دادم تو واتساپ و بعدش پشیمون شدم و پاکش کردم قبل از اینکه سین کنه.شبش خودش زنگ زد و گفت اشکال نداره پول نداری .بعدا بده.منم خوشحال که چه آدم خوبی.بماند که داره پکیج عربی رو درست میکنه و گذاشته برای فروش بهش گفتم لطفا برای من نگه دارید بعد از تون میخرم.فعلا پول نیست.سین کرد جواب نداد.چند شبه بهش پیام میدم .سین میکنه جوابنمیده.با اینکه ساعت مطالعه من بالاست .دیروز ۱۸ ساعت.واقعا دلم شکست .دلم میخواست تشویقم کنه.ولی هیچی.ساعت ۱۱ شب یهو دلم شکسته شد و گریه کردم .خیلی بچه ها.گفتم خدا یا کسی رو محتاج کسی نکن.این چند ماه از من پول مشاوره گرفت .ولی مشاوره نداد.الان باید جبران کنه.و گریه کردم.خوابیدم و ساعت ۵ دوباره استارت زدم.الان بابام پیام داد.(موقع رای گیری.ما جزو کارمند های حوزه بودیم و پولی میدن.بابام گفت برای من ۶۰۰ ریختن .برای تو هم میریزن.)اینقدر خوشحالم که حد نداره.خدا دیشب صدام و شنید .امروز پول و میریزم به حسابش و از تشکر میکنم که تا حالا پول نگرفته

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم

خیلی خوشم اومد از پشتکارت

انشالله خدا به خاطر این تلاشات  مشکلاتو از سر راهت برداره

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر . انشااله که موفق بشیو این روزا برات خاطره بشه و اونموقع مغرور نشی

😘

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم