2777
2789
عنوان

تجارب بچه داری

107 بازدید | 14 پست

سلام به مامانای گل. من تازه از فروردین۹۹ مامان شدم.تو این مدت به خاطر یکسری مسایل دست تنها مجبور شدم بچه ام رو بزرگ کنم.ولی همین دست تنهایی باعث شد تجربه های خوبی بدست بیارم که دوست داشتم به مامانای مثل خودم بی تجربه انتقال بدم تا از استرسشون کم بشه.

اگه بچتون مشکوک به زردیه یا زردی داری ولی به حد بستری نرسیده دوتا کار انجام بدین اولا بهش سرم قندی۵درصد نیم لیتری بدین.تو روز ۴ بار و هربار ۳۰ سی سی.

۲ به نوزادتون شیر خشک هایپ یا آپتامیل بدین.هایپ گرونه ولی از شیر بز درست شده. من خودم آپتامیل استفادهذکردم سر یه هفته زردی بچم رفع شد

به هیچ عنوان به نوزادتون شربت شیرخشت ندین چون باعث نفخ شدید میشه.

زردی همیشه جزو نگرانی های مادرا بوده که با رعایت موارد فوق زردی از بین میره.

لطفا اگه مطالب به دردتون خورد یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حالا نوزاد بغل نکرده بودم و کلی میترسیدم ولی خوب تو دوران حاملگی دلم به خواهرامو و مامانم که نزدیکم بودن گرم بود و خیلی خوشحال بودم. ولی کار خدا جوری شد که برادرم مشکوک به کرونا شد و مامانم و خواهرام نتونستن بیان کمک. باور کن غروبا کارم گریه بود.به بچم نگاه میکردم و گریم میگرفت.به خاطر استرس خودم و از طرفی خونوادم شیرم کم شد از طرف دیگه اشتهام کور شده بود و ب زور صبحانه و نهار میخوردم و از ساعت ۴ بعدزظهر به بعدم با اینکه باید بچه شیر میدادم چیزی نمیخوردم.دوران سختی بود

شمام تنهایی بزرگ کردی؟ من همش میترسم چون بلد نیستم اتفاقی براش بیفته  مادرت کمکت نبود شماهم؟

ن فقط خونواده شوهرم دو هفته مدام کمک کردن بعد ک بخیه امو کشیدم خودم بودم

خب تو دوهفته کمک داشتی عادیه من میگم از روز زایمانم خودم تنهای تنهام بنظرتون میشه؟

عزیزم با یکی بلخره باید در ارتباط باشی چون اصن زن زایو واسه بیمازستان یا موقه خونریزی یکم کمکو حداقل میخواد

عزیزم با یکی بلخره باید در ارتباط باشی چون اصن زن زایو واسه بیمازستان یا موقه خونریزی یکم کمکو حداقل ...

شاید پرستار بگیرم شایدم برم خونه مادرم اون فقط بگه چکارکنم خودم انجام بدم 

سرنوشت بد نوشت ...