2777
2789
عنوان

دندان نوزاد

117 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها،دخترم ۴ ماه و نیم دندون دراورد الان هفت ماهش دوروره تموم شده،چند روز خیلی بی اشتها شده ،خیلی اسهال میره این نشانه دندون دراوردنه؟ خیلیم گریه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.استارتر دختر من هفت ماهگی دو تا دندون در اورد الان که هشت روزه رفته تو ده ماه دیگه خبری از دندون نیس.چیکار کنم.تو این اوضاع میترسم ببرم دکتر

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
سلام.استارتر دختر من هفت ماهگی دو تا دندون در اورد الان که هشت روزه رفته تو ده ماه دیگه خبری از دندو ...

برا چي ببري دكتر آخه ، طول ميكشه اينطور نيست كه تند تند در بياره ، پسر من تقريبا ٢ ماه فقط يك دندون داشت 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
برا چي ببري دكتر آخه ، طول ميكشه اينطور نيست كه تند تند در بياره ، پسر من تقريبا ٢ ماه فقط يك دندون ...

پس چرا همه دوستام میگن بچه ما به فاصله چهل روز دندون بعدیش رشد کرد

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
سلام.استارتر دختر من هفت ماهگی دو تا دندون در اورد الان که هشت روزه رفته تو ده ماه دیگه خبری از دندو ...

دندون بالایی سخت درمیاد،الان ۳ ماه از دراومدن دندون پایینش میگذره،مشکلی نیست