2777
2789

بچه ها بهم تاریخ دادن برا طبیعی پنج اردیبهشت زایمانم باشه حالا چون طبیعیه نمیدونم شاید زودترم شد. بعد دیروز ک سی هشت هفته و سه روز بودم رفتم سونو وزن بچه ۲۷۰۰بود چکار کنم وزن بگیره این هفته اخر.قند ناشتامم لب مرزه لیدی میل میترسم بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تاریخم 4 اردیبهشته. ..

بستنی و آب هویج و مغزی جات و موز بخور. ..

من از 31 هفته به بعد سونو نرفتم ... اون موقع 1620 میترسم وزنش کم باشه

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

عزیزم سونو وزن دقیق نمیده به من گفته بود بچت ۴کیلو هست وقتی دنیا اومد ۳کیلو بود وقتی زایمانت طبیعی هست بچه درشت نباشه بهتره خودت کمتر درد میکشی و ریسک نکن قندت بالاس خدایی نکرده برات نمونه وقتی دنیا اومد بهش میرسی تپل میشه بچه داداشم ۱کیلو بود وقتی دنیا اومد تو۵.۶ ماهگیش نمیشد بغلش کنی از سنگینی

سونو وزن دقیق نمیده من پسرمو گفتن ۲۸۰۰ به دنیا اوند ۳۱۵۰ عدسی و خوراک لوبیا به بچه وزن میده دکتر تغ ...

نه میتونه بستنی بخوره ولی قبل ساعت ۶ شب من خودم دیابت بارداری داشتم انسولین مصرف میکردم برلی صبح ناشتا باید قبل ساعت ۶ شیرینی جات بخوره بعد ۶ مصرف شیرینی جات ونشاسته باید خیلی کم باشه