2777
2789
عنوان

یه چیزی بگین از این گمراهی بیایم بیرون..😣

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که خدا چطور داره قدرتو عظمتش تواین چند ماه به جهان نشون میده که ازپس یه موجود که دیده نمیشه هم بر نمیایم برای خدا همه چیز ممکنه چون قدرت مطلق فقط فقط خداس برای هر چی که داریم خدارو شکر بگیم دلممون به عشقش محکم کنیم 

😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

نمیدونم چی بگم گلم اما اینو بهت بگم که خدای مهربون ، خدای بخشنده ، خدای بزرگ و قدرتمند ، نیازی به مخلوقات ناتوانش نداره ، اما ما ، ما ادمای خودبزرگ بین اگه خدا تو زندگیمون نباشه چه اتفاقی میوفته ، نابودیم نیستیم پوچیم ، اول و اخر هرچیزی خداست ، ی نگاه به اسمون بکن ، به ابرا به اینکه چطوری اینطوری شده ، دقت کن ببین چقدر قشنگ و با شکوه ، به نظرت این خدا نیازی به من و شما داره ؟ اما من و شما داریم خیلی هم نیاز داریم بهش 

دلم برای  روزایی که حسش میکردم تنگ شده... ۵  ۶  سال گذشته از اون روزاا

فکر کن از زمین و زمان رونده شدی ، هیچ کسی حتی مادرت هم نتونه پناهت باشه ، حالا چشماتو ببند و به خدا فکر کن ، به روزایی که هواتو داشته ، به نعمت هایی که بهت داده به ... حالا خودتو میتونی در اغوش گرم و پر مهر خدا حس کنی ، جایی که خبری از غم و ناراحتی نیست و ارامش محضه 

ب این فکرکنیم ی روز خواهیم مرد و در محضرخدا باید جوابگوی عمری ک چگونه گذراندیم باشیم .ی خانمی بمن گفت درسته کاردرست انحام بدی نماز بخونی واسه هردودنیا نجات دهنده ات هس ولی گفت عبادات و کارای نیک ما کمک کننده اینده روشن فرزندانمون هم هست. ذکر زیاد کن گلم ذکر زیاد چشم و قلبتو ب سمت خدا روشن میکنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

نماز خوندن 

سعی کردن این که دروغ نگیم 

غیبت نکنیم 

حجابمون خوب باشه 

خوش اخلاق باشیم و خیلی چیزهای دیگه

اینا خیلی تو زندگی نقش دارن

اثر مثبت می زارن اون دنیامون هم قشنگ میشه تازه اینجا تموم شدنیه خوب و بد 

اما اون دنیا همیشگی هستش 

بیایید سعی کنیم و توکل کنیم به خدا اون دنیا خونمون قشنگ باشه 

جامون خوب باشه 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
دلم برای  روزایی که حسش میکردم تنگ شده... ۵  ۶  سال گذشته از اون روزاا

همین که دلت برای اون روز تنگـ شده پس حسش میکنی

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!