2777
2789
دوره های 28 روزه یعنی کدوم دوره

از اولین روز پریود تا یک روز قبل از اولین روز پریود بعدی بهش میگن سیکل که معمولا تعداد این روزها که گفتم ۲۸ روزه ( از این پریود تا یک روز قبل از پریود بعدی ۲۸ روزه معمولا ، که بهش میگن سیکل نرمال)

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تخمدان سالم در هر دوره جنسی یکی از فولیکول ها نسبت به بقیه رشد بیشتری میکنه و در روز ۱۴ام تخمک رو ازاد میکنه

ولی در تخمدان پلی کیستیکفولیکولی پیدا نمیشه که رشدش بیشتر از بقیه باشه و همه شون به یه اندازه رشد میکنن و در اصطلاح تنبلن که میگیم تنبلی تخمدان

از اولین روز پریود تا یک روز قبل از اولین روز پریود بعدی بهش میگن سیکل که معمولا تعداد این روزها که ...

اهان مرسی 

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
عزیزم منم خیلی خجالت میکشیدم ولی چندبار عفونت شدید گرفتم دیگه پررو شدم

عزیزم منم عفونت گرفتم بهم شیاف لاکتوواژ دادن خیلی خوب نشدم 

شما چطور عفونت رو برطرف کردین؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
شما تنبلی شدید دارید؟ یا هر ماه پریود میشید؟

باورت میشه هربار میرم سونو میگن تنبلی خفیف دارم خداروشکر ب قرص و آمپولم خیلی خوب جواب میدم ولی نه والا ب لطف قرص پریود میشم هرماه مدروکسی میخورم نخورم دو ماه 3 ماه نمیشم اصلا 

ما آبادانیا   
عزیزم منم خیلی خجالت میکشیدم ولی چندبار عفونت شدید گرفتم دیگه پررو شدم

من فقط یه بار رفتم ولی خجالتم نریخت

باورت میشه هربار میرم سونو میگن تنبلی خفیف دارم خداروشکر ب قرص و آمپولم خیلی خوب جواب میدم ولی نه وا ...

من هرماه ستا قرص جلوگیری بخورم پریود میشم نخورم نمیسم