2777
2789
عنوان

یه داستان خوندم ترسناک ولی واقعی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حقشو از مرده میگیره مرده هم خرج خونه نمیتونسته کنه دیگه با اون زنه ازدواج میکنه بچه دارم میشه ...

الان وضیعت لیلا چطوره.؟؟؟؟. خب چرا بیچاره رو دیونه میکنه. خب طلاق بده دااا 

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
خب اگه اون زن واقعا جیغ میزده یعنی همسایه یا کسی صداشو نمیشنیده؟ یا کسی اتفاقی تو کوچخ ندیده؟

اها تو داستان نوشته بود شمال زندگی میکنن

و خونه های اطراف ویلایی که خالیه اکثرا

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
همه داستانا تهش كليد اسرار ميشه يعني ميشه اخر غصه ي ماهم يجوري بشه ظالم جواب ظلمشو بده😔

من که امیدی ندارم جواب کاراشونو ببینن 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
من خوابگاه بودم هر شب سر ساعت خاصی صدای جیغ میومد، هزار جور فکر به سرمون میزد، با هم اتاقی ها همو بغ ...

جالب بود😅😅

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
الان وضیعت لیلا چطوره.؟؟؟؟. خب چرا بیچاره رو دیونه میکنه. خب طلاق بده دااا 

لیلا همچنان سکه و نفقه رو میگیره و با بچش زندگی میکنه خونه مادر پدرش

و چون اون مرده هزینه های اون زن و بچش رو میده و درامدش کفاف نمیده داره دیوونه میشه و کم اورده 

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

منظورش فیلم کابوس بود انگار

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
لیلا همچنان سکه و نفقه رو میگیره و با بچش زندگی میکنه خونه مادر پدرش و چون اون مرده هزینه های اون ز ...

خداروشکر. 

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏