2777
2789

میگم ها من ب فکرم زده ک مثلا هر چند وقتی ک پول دستم بیاد مثلا ۵۰ هزار تومان برم تیکه طلا بخرم جاهای ک تعمیر طلا دارن و تیکه ای  تا کلی ک شد یهوی بفروشمون نظرتون چیه خوبه یا ارزش نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو یه حساب برای خودت باز کن و قول بده به خودت پولشو خرج نمیکنی هرچقدر پول اومد دستت بریز تو اون حساب هروقت به ۶۰۰ ۷۰۰ تومن شد برو طلا بگیر اونم ۱ گرم میشه 

طلا بهترین سرمایس فکرت عالیه اما با ۵۰ تومن چیزی نمیشه

اول برو یه حساب برای خودت باز کن و قول بده به خودت پولشو خرج نمیکنی هرچقدر پول اومد دستت بریز تو اون ...

ن نمیگم ک ۵۰ تومان کلی میگم جا خونمون تعمیرات طلا هست حتی با ۱۰ هزارتومان ام طلا میده تیکه ای

الان كم كم بايد ٢ميليون با خودت ببري 

بهتر ٥٠تومان يا بيشتر تو حسابي پس انداز كني وقتي ي مبلغي شد سكه بخري طلا  ارزش نداره   طلا هم خريدنش هم فروختنش به نفع فروشندهز

الان كم كم بايد ٢ميليون با خودت ببري  بهتر ٥٠تومان يا بيشتر تو حسابي پس انداز كني وقتي ي مبلغي ...

نمیگم و یک گزم دو گرم بخرم سوت ای میخرم تا به گرم برسه

50 تومن که خاک طلا میریزن دستت اجی

رو هم جمعشون کن حدود یه میلیون که شد یه اقدامی بکن اونم اگه بتونی اخه 1گرم طلا چیزی نیس که

یکارم میتونی بکنی از اون سکه گرمی ها بخری بعد زیاد که شد همرو بفروشی یه طلا یه خوب بخری

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
روست دارم ولی هیچییی راجبش نمیدونم

ببین من میگم بورس بهتره دلیلش اینه میتونی پولتو بیشتر کنی مثلا زمانیکه به ۴۰ میلیون رسوندی میری طلا آب شده میخری .عزیزم فیلم ببین تا یاد بگیری یا اگه آشنا داری بگو کمکت کنن .

روست دارم ولی هیچییی راجبش نمیدونم

بورس خيلي خوبه ولي الان متاسفانه حداقل قيمت براي خريد ٥٠٠تومان هست 

براي كسي كه بلد نيست ابتدا بايد از عرضه اوليه شروع كنه 

عرضه اوليه سهام شركت هاي هست تازه مي خواهند وارد بورس بشند سه خهار ماه اول سود خوبي ميدن 

50 تومن که خاک طلا میریزن دستت اجی رو هم جمعشون کن حدود یه میلیون که شد یه اقدامی بکن اونم اگه بتون ...

من یکی از دوست هام هرچقدر پول دستش میاد میره تیکه های خیلی کوچیک تیکه ضایعات طلا میخره و زیاد ک میشه میفرشه ک سری قبل به ۱۵ گرم جمع کرد فروخت