2777
2789

سلام خانوما من یکی دوهفته ای میشه حس کردم گلوم ورم داره یطرفش و یخوره حس پربودن گلو بهم دست میده امروز رفتم دکتر متخصص غدد و متابولیسم متاسفانه هم تیروئید دارم هم میگه ی غده لمس میشه برام سونو و ازمایش نوشت که متوجه بشه از چ نوعشع فردا باید سونو بدم دارم دیونه میشم میترسم کسی هست راهنمایم کنه ایا چیز خطرناکیه؟

❤❤🌙🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خطرناک نیست ولی حتما چکاپ کامل شو و به تجویز پزشک کامل عمل کن  

واقعا؟خدارشکر من هی میزنم زیر گریه میگم نونه زشت بشم چشام بیاددبیرون یا چیز دی یا اینکه در اینده واسه بارداریم مشکل پیش بیاد

❤❤🌙🌸
واقعا؟خدارشکر من هی میزنم زیر گریه میگم نونه زشت بشم چشام بیاددبیرون یا چیز دی یا اینکه در اینده واس ...

تحت کنترل باشه هیچی نمیشههههه

خیالت راحت 

منم کم کاری تیروئید دارم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

تیروئید ناشی از سردی بالای بدن و غلبه سوداست بجای دائم العمر قرص خوردن طبیب حاذق پیدا کنید تا با دارو اصلاح تغذیه بادکش و حجامت درمان بشید برای همیشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.