2777
2789
عنوان

دوستان بیاین یه کمک بهم‌بکنین

86 بازدید | 19 پست

من ۵ میلیون پول دارم شوهرم میخواد ماشین بخره یه مقدار کم داره میگه اینو بده قرض به من بعد بهت میدم از کس دیگه نگیرم ولی منم قرار بود واسه خودم یه دسبند بخرم حالا به نظرتون بدم بهش ماشین بخره یا نه دو دلم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو و اون دارید هرچی دارید مال هم هستش 

ولی دوست عزیرم شماهم اگه پولی برا خودت جنع میکنی نذار شوهرت بفهمه بذار برا روز موادا 

مثلا الان میتونستی بگی من از مامانم برات قرض میگیرم کسی نفهمه پول خودتو میدادم سریعترم بهت برمیگردوند

کاش از اول بهش نمیگفتی ۵ تومن داری میگفتی ۴ تومن داری اون یک تومنو برای مبادا برای خودت نگه میداشتی 

اما نگران نباش پول به دست میاد و دوباره حسابت پر میشه ان شاءالله توکل ب خدا  بده بهش افتخار تو هم هست شوهرت ماشین داشته باشه

مگه تو و اون دارید هرچی دارید مال هم هستش  ولی دوست عزیرم شماهم اگه پولی برا خودت جنع میکنی نذ ...

اخه همینو بهش قبلا داده بودم پسم داد باز لازمش شده بخاطر اون میدونه شوهرم اصلا دوست نداره کسی بفهمه که پول لازمه ز کسی هم بگیره فقط دوستاش از فامیل‌نمیگیره

اگه برمیگردونه بده.بگو ۵ میدم ۶ پس میگیرم.دقیقم بپرس کی بمیتونه بهت پس بده

اره اینطوری بهتره بهش بدم موقع پس گرفتنشم معلوم کنم ماشینم بخره همش غر نزنه کنار خیابون علاف ماشینم

اره چند دفعه بهش پول دادم پسم  داده

خب دیگه عزیزم بهتر...من خودم بدم میاد وقتی خودم پول دارم شوهرم بره به کسه دیگه رو بندازه..مثلا وقتی میخواستیم خونه یا ماشین بگیریم شوهرم کم داشت به زور من طلاهامو دادم البته میدونستم بازم برام میگیره

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست