2777
2789
عنوان

پس از طلاق

407 بازدید | 34 پست

سلام 

میشه اگه کسی خودش یا اطرافیانش حالا به هر دلیلی که جدا شده و شرایطش اینجوری بوده باشه که بچه نداشته که جدا شده و شرایط مالی پدرش خوب و جایگاه خوبی خونه پدرش داره وقتی برگشته باشه و حمایت بشه توسط خانوادش از همه نظر روحیه اش چجوری بوده؟حالش بعد طلاق با این توصیفات چجور بوده و آیا پشیمون  نشده؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید اگه کسیو میشناسید 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

کلا همه سعی میکنن بعد از طلاق روحیشون رو خوب نشون بدن

به قول یه ضرب المثل قدیمی میگه که : قمار باز اگه نگه به درک که سکته میزنه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودم دقیقا این شرایطوداشتم

دوبار ازدواج کردم،از شوهر سابقم حدودا ده سال پیش جدا شدم.طبیعتا بخاط وابستگی سه چهار ماه اول حالم خوب نبود ولی به مرور زمان با ورزش و درس و مسافرت حال خودمو خوب کردم و اعتمادبنفسمو بردم بالا

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بله خودم دقیقا این شرایطوداشتم دوبار ازدواج کردم،از شوهر سابقم حدودا ده سال پیش جدا شدم.طبیعتا بخاط ...

آفرین چقدر عالی و خوب 

میشه بدونم ازدواج دومتون تو چه سنی بود و همسرتون چند سال داره و ایا اون بچه داره با اصلا قبلا ازدواج کرده؟

آفرین چقدر عالی و خوب  میشه بدونم ازدواج دومتون تو چه سنی بود و همسرتون چند سال داره و ایا اون ...

ازدواج دومم سی و یک سالم بود.همسرم ۴۲ سالشه.نه عزیزم اصلا ازدواج نکرده بود.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ما داریم ی مورد اینطوری تو فامیل خیلی غصه میخوره تا مرز ام اس هم پیش رفته با اینکه خانوادش خیلی حمای ...

اخه چرا ؟ بچه هم‌که گویا میگید نداشته 

آخه درسته اذیت شدن ولی کسی که وضع مالیش بعدش خوبه نمیدونم چرا خیلی در حد بیماری باید غصه بخوره یا مثلا حمایت عاطفی میشه

الان متاهل هستی؟؟

بله عزیزم دوقلو دختر سه ساله دارم

همیشه خوشبخت باشید عزیزم 

ممنونم عزیزم همچنین شما

اخه چرا ؟ بچه هم‌که گویا میگید نداشته  آخه درسته اذیت شدن ولی کسی که وضع مالیش بعدش خوبه نمیدو ...

نه بچه نداشت حتی خانوادش برا تولدش چند روز پیش آیفون ۱۱ خریدن .حمایت عاطفی هم داره ولی خب ب هرحال زندگیش خراب شده