2777
2789
عنوان

خانوما دلیل پف نکردن کیک چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4093 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه از این باشه که فرو قبلش روشن نکردی و فر گرم نبوده خوب.موقع پخت در فرو بازو بسته نکن که ببینی پخته یا نه رو تایمر بزار.بکینگ پودر زیاد ربطی نداره.واینکه قبل از استفاده حتمااا شیرو تخم مرغتو بزار یک ربع قبلش بیرون تا به دمای محیط برسه بعدش استفاده کن.

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

تخم مرغا باید با دور تند هم بزنی ک کف کنه سفید شه.من اینکارو کردم کیکم خیلی پف کرد.اسفنجیه اسفنجی شد

خداوند نه به قدر رویا،بلکه ب اندازه ی ایمان و اطمینان توست ک میبخشد..
انقد هم زدم دستم فلج شد...برقی ندارم

من که حوصله ی وانیل ریختنو ریختو پاش ندارم.همیشه پودر کیک آماده میگیرم.وِلَکِن بابا.اردو بریز شکرو بریز وانیلو بریز.اوووووه من خمیر پیتزاهم ک خودم درست میکنم بازم کثیف کاری داره.نه ولی اکثر اوقات پودر کیک اماده رو داشته باش تو خونه خیلی هم اون دیگه خوب پف میکنه چون همه چیش ب اندازس.😇

من که حوصله ی وانیل ریختنو ریختو پاش ندارم.همیشه پودر کیک آماده میگیرم.وِلَکِن بابا.اردو بریز شکرو ب ...

اره پودر اماده میگیرم انقد خوب میشه خودم کیف میکنم😄...گفتم یه بار خودم درست کنم ببینم چی میشه که اصن پف نکرده😂

خودم موادشو میزنم

ببین یکار دیگه کن.بیا برنامه سرآشپز پاپیون رو نصب کن.قشنگ فنو فوتا کیک پختنو گفته.خیلی مفیده برنامش

اره پودر اماده میگیرم انقد خوب میشه خودم کیف میکنم😄...گفتم یه بار خودم درست کنم ببینم چی میشه که اص ...

خخخ باریکلا جلو موفقیتت پ نمیگیرم.خخ

برو از رو سرآشپز پاپیو درست کن خوب درمیاد صدرصد