2777
2789
عنوان

خانمایی که نوزاد دارین

44 بازدید | 2 پست

بچه شما هم دل درد داره؟اگه آره شما چه غذایی میخورید،من موندم چی بخورم لبنیات که نباید بخورم،تخم مرغ و آجیل نباید بخورم،سیب زمینی و حبوبات هم همینطور.فقط برنج و مرغ و گوشت میخورم برا وعده شام نمیدونم چیکار کنم

ای بابا..از پادر میای..بخور تا بچه عادت کنه.من بچه هام تا۳ ماه ویکیش۶ ماه قولنج داشت ..خوردم تا عادت کردن.....مگر اینکه بچه حساسیت خاصی داشته باشه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

عزیزم همچی باید بخوری فقط بخاطر گرمی یا سردیش باید ی چیزی بخوری ک خنثی کنه...مثلا با شیر خرما بخور یا با پنیر گردو با ماست نعنا اینا ساعث میشه سردیش گرفته بشه...الان خود مرغ و برنجم سردیه اما میتونی ب مرغت یکم دارچین بزنی....حبوباتم ک حتما بزار خیس بخوره دو روز و بعد دو روز خیس خوردن هم ب ار بپزه وقتی ابش ب قل قل افتاد ابش رو خالی کن بعد بزار بپزه اینجوری دیگ نفخ نداره و نی نی اذیت نمیشه...مغزیجاتم بخور بدون نمکش رو ک هم گرمی نباشه هم ویتامینش بیشتره...

همه چیز برای بدن خودت و نی نی واجبهو باید بخوری فقط سعی کن با چیزایی ک سرد هستن ی چیز گرم بخوری ک خنی بشه و برعکس

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.