2777
2789
عنوان

اولين سونوي بارداري

151 بازدید | 18 پست

سلام خانوما. امروز رفتم اولين سونوي بارداري رو انجام بدم. با توجه به اينكه 10 روز پيش آزمايش خون دادم و عدد بتام 9500 بود ، فكر مي كنم الان صداي قلب جنين رو بشنويم. ولي دكتر گفت ، فقط ساك مشخصه و سايزش و ظاهرش خوبه و 4 و نيم هفته هستي. تاريخ شروع آخرين قاعدگيم 30 بهمن بوده. و معمولا پريودهام 30 روزه هستن. غير از آخرين بار كه 36 روز طول كشيد كه پريود شدم. نظرتون چيه؟ من و همسرم نگرانيم.

نترس چیزی نیس که خب چار هفته خیلی زوده تو هشت اولین سونورو میگیرن 

عزيزم خوب طبق تاريخ قاعدگي حساب كنيم ، من الان هفته هشتم رفتم سونوو ولي دكتر مي گفت 4/5 هفته هستي.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید عزیزم وقتی اقدام کردی تاریختی پریودیت منظم بود بازم؟؟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

منم مثل شماهستم اخرین پریودم ٣٠ بهمن بوده ‌‌.سونو دادم صدا قلب نشنیدم .تو این هفته باید برم واسه سونو جدید 

ولی اونجوری که دکتر به من گفت الان تو هفته ٨ هستم 

چون از اولین روز اخرین پریود حساب میشه

عزيزم خوب طبق تاريخ قاعدگي حساب كنيم ، من الان هفته هشتم رفتم سونوو ولي دكتر مي گفت 4/5 هفته هستي.

خب ببین دکتر از روز اخرین پریود حساب نمیکنه که اون از روز لقاح حساب میکنه یعنی از روزی که بارداری اتفاق افتاده

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
منم مثل شماهستم اخرین پریودم ٣٠ بهمن بوده ‌‌.سونو دادم صدا قلب نشنیدم .تو این هفته باید برم واسه سون ...

كي سونو دادي كه صداي قلب نشنيدي؟  بالاخره من نفهميدم سن بارداري از روي تاريخ آخرين قاعدگي حساب ميشه يا روز انجام شدن لقاح!

خب ببین دکتر از روز اخرین پریود حساب نمیکنه که اون از روز لقاح حساب میکنه یعنی از روزی که بارداری ات ...

مطمئني ؟ همه جا كه برعكس اينو نوشته! يه سرچ تو گوگل بزن

نگفت کی دوباره سونو بده ؟ 

دو هفته اول بارداری رو میگن بارداری پوچ .شاید بخاطر این بهت گفته ٤.٥ هفته هستی 

نگفت کی دوباره سونو بده ؟  دو هفته اول بارداری رو میگن بارداری پوچ .شاید بخاطر این بهت گفته ٤. ...

گفت 10 روز ديگه بيا. برام آسپرين و فوليك اسيد و شياف پروژسترون نوشت

واي خوش به حالت . من دو بار سابقه سقط دارم. خيلي نگرانم

نگران نباش عزیزم .منم بارداری اولمه و تو فکر هستم ولی سپردم به خدا .چون با نگرانی چیزی درست نمیشه 

انشالله قلبش تشکیل میشه