2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

325 بازدید | 39 پست

دلم میخواد زمان به عقب برگرده به دوران دبیرستانم کلا یه راه دیگه برای زندگیم میرفتم یه انتخاب دیگه میکردم اینقد بلند پروازی نمیکردم متاسفانه راهنمای درست نداشتم و وضعیت خونمون اینقد بد بود که فقط میخواستم فرار کنم حالم بده حس میکنم زندگیمو باختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه خدا باهات هر وقت هم بخوایی راه درست و بری دیر نیس کسایی ناامید و شکست خورده اند ک ب معجزه خدا اعتقاد ندارن تو میتونی از الان شروع کنی ب خوب بودن

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم

خیلی رویا داشتم برای آیندم خیلی نقشه های قشنگ کشیده بودم اما الان یه آدم تنهام تو یه شهر غریب با یه شوهر بد اخلاق دادو بیدادی که اصلا ارامش ندارم باهاش ، اینقد تو شهر خودمون عاشق پیشه داشتم ولی متاسفانه بخاطر شرایط بد خونمون تصمیم گرفتم دانشگا راه دور برم و بعدم همون جا ازدواج کردم

همیشه خدا باهات هر وقت هم بخوایی راه درست و بری دیر نیس کسایی ناامید و شکست خورده اند ک ب معجزه خدا ...

راحت میتونستم مامایی شهر خودم درس بخونم اما رفتم یه شهر دور یه رشته بدرد نخور خوندم الانم ۳۰ سالمه دیگه وقت انجام هیچکاری نیس افسوس میخورم 

دیگه سعی کن گره های زندگیتو باز کنی. خراب کردن و از نو ساختن خیلی سخته. دلت باید مث شیر باشه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
دیگه سعی کن گره های زندگیتو باز کنی. خراب کردن و از نو ساختن خیلی سخته. دلت باید مث شیر باشه

چیکار کنم شوهرم عصبیه داد میزنه با هیچ کسم ارتباط نداره خیلی تنهام خانوادمم یه شهر دیگن

فککن شوهر نداری.برا خودت خوش باش.درصمن ۳۰سال سنی نیست که بخوای بگی باراس

عمم ۳تا بچه قدونبم قدوول کرد چون اذیتش کردن..خیلیم اذیتش کردن.اخر برگشت خونه پدرش توسن۴۰سالگی.کنکور حقوق دادو الان۴۵سالشه.کاراموز وکالته و ارشدم دانشگاه شهید بهشتی قبول شد و داره برنامه میریزه دکترا بازم شهید بهشتی قبولشه...