2777
2789
عنوان

جفت قدامی خطرناکه؟

2353 بازدید | 13 پست

سلام،سونو آنونالی من نوشته جفت قدامی فوقانی،الان توی نت خوندم جفت قدانی خطرناکه😢درسته؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خطر ناکیش چیه.یه نوع جفته دیگه قدامی و خلفی و سرراهی که او سرراهیه خطر داره

آخه نوشته بود موجب افزایش فشار خون و مرگ جنین و کنده شدن جفت و...میشه.هردفعه میگم دیکه نمیرم نت ،بازم میرم😢😢

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

نه بابا این همه جفتشون قدامیه و هیچ اتفاقیم نیافتاده 

انشاالله،من که تا بچه بدنیا بیاد از اضطراب زنده بمونم خوبه

واا اين حرفارو از كجا درمياريد اخه

جفت قدامي تنها ايرادش اينه كه حركت جنين رو خيلي دير حس ميكني مثلا ٢٣ هفته

من الان ماه ششم جفتمم قداميه مشكليم ندارم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

واا اين حرفارو از كجا درمياريد اخه جفت قدامي تنها ايرادش اينه كه حركت جنين رو خيلي دير حس ميكني مثل ...

چندتا سایت نوشته بود😢برای شما هم قدامی فوقانی نوشته؟فوقانی یعنی بالاست؟

عزیزم جفتت جلوی جنین وبالاهستش من بارداری دومم جفت قدامی بود پسرم ۴۲هفته سالم بدنیاامد

فعالیتتون هم عادی بود؟

فعالیتتون هم عادی بود؟

اره عزیزم هیچ مشکلی نداره جفت یاجلوجنینه یاپشت جنین یابالای جنین یاپایین جنین جفت پایین جنین خطرناکه بقیه ی جفتها عادیه هیچ ممنوعیتی برافعالیت نداره