2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین😭😭😭

164 بازدید | 25 پست

دوسه‌روزه‌گلوم‌داره‌خشک میشه خیلی استرس دارم‌نکنه‌کرونا‌ داشته‌باشم😭😭حامله هم‌هستم هیچ‌داروی هم‌نمیتونم‌بخورم توروخدا بگین‌ ینی‌کرونا دارم😭😭

ن باو من دوهفته سرفه میکردم الانم زندم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

گلم همه تقریبا این احساسو دارن خودم از وقتی کرونا اومده باهامه نترس بیشتر به خاطر استرس هست

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباااا هر گردی گردو نیست.برا برطرف شدن خشکی گلوت قرص جویدنی ویتامین ث یا پرتغال بخور البته اگر برای بارداری ضرر نداره

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 

عزیزم احتمالا از الرژی بهاریه تا میتونی مایعات گرم بخور اب میوه طبیعی بخور ان شالله زود خوب میشی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ن باو من دوهفته سرفه میکردم الانم زندم

چن‌روز پیش رفتم‌سنو‌گرافی ازمایش ولی با احتیاط کامل دسکش ماسک ژل ضدعفونی هم مدام‌زدم به دستم الان هی گلوم خشک میشه میترسم‌ خونوادمم بهم‌استرس دادن الان چیکار کنم چی‌بخورم‌ خوب بشم😭

چن‌روز پیش رفتم‌سنو‌گرافی ازمایش ولی با احتیاط کامل دسکش ماسک ژل ضدعفونی هم مدام‌زدم به دستم الان هی ...

چیزای گرم بخور آب نمک قرقره کن استرسم نداشته باش

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مایعات گرم ینی چی بخورم خیلی میترسم

نترس گلم اب داغ با قطرات لیمو ترش...سوپ گرم...چون بارداری نمیتونم بگم آب گرم و عسل...ولی چند روز بجای اب یخ اب ولرم از سماور بخور غذاهای شلکی مثل اش و شوربا و اینا زیادتر بخور....قرقره اب نمک هم بده عالیه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
گلم همه تقریبا این احساسو دارن خودم از وقتی کرونا اومده باهامه نترس بیشتر به خاطر استرس هست

انشالله که چیزی نباشه خونوادم خیلی بهم استرس دادن تا گفتم گلوم خشک میشه همشون دور شدن ترسیدن