2777
2789

خیلی وقته ریزش مو دارم یه مدت خوب بود دوباره ریزشش شروع شده چند ماه پیش دکتر برام ازمایش نوشت پرولاکتینم مشکل داره موی زائدم دارم اخه. هرقرص ریزش مویی که بگید خوردم. قرصای هورمونی میخورم حالم بدمیشه چند ماه پیش 3ماه خوردم نتوستم ادامه بدم ول کردم. دکتر پوست مو بهم گفت برو متخصص غدد واسه مشکل هورمونید خواستم بدونم پیش متخصص زنان هم میشه رفت؟

من بخاطر شیردهی ریزش دارم نمی‌دونم تا کی ادامه داره اصلا تا حالا ریزش مو نداشتم😭

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم.هورمونای مردونم بالاست.فعلا کرونا هست دکتر تعطیله

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
عزیزم مشکل پرولاکتین بالارو اصلا سر سری نگیر حتما اون دوره سه ماه رو کامل کن.متخصص زنانم میتونی بری

عزیزم چند ماه میش رفتم دکتر غدد بهم قرص داد 3ماه خوردم ولی حالمو خیلی بد میکرد دیگه نتونستم ادامه بوم. دوره هاش چندماهس؟پیش متخصص زنانم میشه رفت؟یا غددبهتره؟

عزیزم چند ماه میش رفتم دکتر غدد بهم قرص داد 3ماه خوردم ولی حالمو خیلی بد میکرد دیگه نتونستم ادامه بو ...

به شرایط سنی بستگی داره. و مقدار  بالا بودن پرولاکتین چون طبق ازمایشی که میدی دوز قرص مشخص میشه

متخصص زنان رفتم و واقعا راضی بودم

شمام ریزش مو داشتید؟

خداروشکر علایم پرولاکتین بالارو خیلی نداشتم فقط از ازمایشم مشخص شد

علایمش.موی زاید.جوش.عقب افتادن پریود.ریزش مو.ترشح سینه اینا هستن.که بالا بودنش برای بارداری اصلا خوب نیست

به شرایط سنی بستگی داره. و مقدار  بالا بودن پرولاکتین چون طبق ازمایشی که میدی دوز قرص مشخص میشه ...

من 27سالمه عزیزم شمام ریزش مو داشتید میشه جواب بدید بخدا حیاتیه؟