2777
2789

سلام

من تنهایی بزرگ شدم و اختلاف زیادی با خواهرم دارم حساب کنی تک فرزند بزرگ شدم و از طرفی پدر مادرم زیاد اهل رفت و آمد نبودن و شاید کلا سالی دوسه بار مهمون میومد خونمون واسه همین همیشه تنها بودم و یاد گرفتم تنهایی زندگی کنم . خیلی روابط اجتماعیم پایین . خیلی دوست دارم با فامیل  رفت و آمد داشته باشم و یا دوست پیدا کنم .

خوشرو هستم بعد سلام احوالپرسی دیگه نمیدونم چی بگم . مثلا از زندگیش کاراش درامدش و ... بخام صحبت کنم پیش خودم میگم الان میگه چقد فضوله آخه به تو چه . راجع به آب و هوا و وضعیت جامعه ام کلا نهایت میشه یه ربع حرف زد .

چون نمیدونم چی بگم و چیکار کنم که روابطم خوب و صمیمی باشه و مهمون احساس راحتی کنه .

بچه ام هم داره مثل خودم میشه و من دوست ندارم .

من به حدی به تنهایی عادت دارم که برم تو یه جزیره تنهایی زندگی کنم اصلا احساس اینکه کسی کم باشه تو زندگیم ندارم .

کلا سرگرمیم روی کارهای خونه و خرید و آشپزی و دکوراسیون و مطالعه و ... میگذره .

چون رابطه صمیمی و رفت و امد نداشتیم میترسم که خیلی هم با یکی گرم بگیرم و شوخی کنم طرف خیلی وارد زندگیم بشه و بهش اجازه بدم که تحقیرم کنه . حد روابط نمیدونم.

الان بخام با کسی صمیمی شم هرچی که اون بگه و معتقد باشه منم تاییدش می کنم میترسم نظرمو بگم جبهه بگیره و ازم دور شه.  همه فکر می کنن مغرورم اما واقعا نمی تونم .

دوستتونو کمک کنید تا بتونه زندگی نرمال و ایده آلی  داشته باشه .

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته بیا خونه ما قول میدم مثل بلبل چهچه بزنی 

البته اینم بگم از بس ما حرف میزنیم اجازه حرف زدن بهت نمیدیم دوراز جون ممکنه قبلش دق کنیا 😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

با این وضع چطور ازدواج کردی؟🤔

💙دختر کوردم❤                                            ...فرزند بیستون...                                              💛دیار شیرین و فرهاد💛                                                    پیج اینستاگرام:maryam.m.vr@                 فالو=فالو

فقط با رفتن توی اجتماع درست میشی

زمان میبره مثلا یه دو سه سالی طول میکشه

انواع کلاسارو برو ثبت نام کن

یا سر کار برو

کلاس زبان ثبت نام کن، نقاشی 

تا روابط اجتماعیت قوی بشه

اولش سخته، شاید تا یه سال سخت باشه اما کم کم راه میفتی

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

فکر کنم عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی داری  به جز مشکل ارتباط. حتما رو خودت کار کن  اگه به این فکر کنی این و بگم ناراحت میشه و فلان نمیشه اول خودتو بشناس  وبعد دوستان رو طبق استانداردهای انتخاب کن که به هم بخورید و نترس خودت باش  ویژه ظاهرت برس تو اعتماد به نفس تاثیر زیادی داره 

یک نمونه اش در مورد عادت غذایی

مثلا امروز صبحونه فقط نون و پنیر خوردم

حوصله م نشد چایی دم کنم

فقط یه ربع سیر نگهم داشت

ولی این چایی چیه 3 4 ساعت احساس سیری میکنم باهاش

از این مدل صحبت‌های خنثی در مورد خودمون

من به شدت روابط عمومیه خوبی دارم و قبل کرونا هفته دوباریا سه بارمهمونی میدادم ولی نمیرم اینکه همون احوالپرسیم خیلی صمیمانه است.. ازچیزای ساده حرف میزنیم و.... سرمون گرم میشه .. ولی اعتدال! مثلا مسائل زناشویی و خانوادگی وشخصیمون و ب هیچ عنوان نمیگم تازه چن وقته اینجورشدما😂 قبلا همه چیومیگفتم 

به نظرم اول ببین چجوری راحت تری  لزوما نباید ارتباط خیلی قوی داشته باشی   در این حد که وقتی مهمان داری بتونی خوب مهمانداری کنی و همش به سکوت نگذره کافیه 

اگه خیلی مشتاقی که شیوه زندگیتو تغییر بدی انشالله بعد از کورنا 😅با چند نفر ادم درست  دوست شو ( مثلا مامانایی که بچه های هم سن و سال بچت دارن. خانواده همکار همسرت و .. ) و بیشتر تو محفل های دوستانه باش کم کم تاثیر خودشو میزاره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
یک نمونه اش در مورد عادت غذایی مثلا امروز صبحونه فقط نون و پنیر خوردم حوصله م نشد چایی دم کنم فقط ...

باز در چه زمینه هایی؟

من اصلا عادت به اینجور حرفها ندارم .

حرفم بزنم همیشه در مورد یه چیز مهم و رسمی و جدی بحث میکنم تا به نتیجه برسم