2777
2789
عنوان

پریودی پشت سر هم

23480 بازدید | 29 پست

بچه ها من خیلی زود زود پریود میشم مثلا هر ی هفته فاصله دوباره پریود میشم الانم که بعد از 3 روز دوباره شدم میخاستم ببینم کسی مث من بوده که خوب شده باشه یا بچه دار شده باشه؟؟ و اینکه چکار کنم خونریزیم قطع بشه چی بخورم دیگه خسته شدم

وا پاشو برو دکتر

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو سر چهارده روز پریود میشدم

موی زائدم داشتم

سونو دادم و آزمایش، فهمیدن پلی کیستیکم

شماهم احتمالا اگر موقتا از استرس و اعصاب نباشه که هورمونات بهم ریخته میفرسته سونو و آزمایش

خدایا شکرت بابت همه چی!

اجی منم اینطور بود نگران نباش ولی دکترو حتما برو الانم دوتا بچه داره به خاطر کمخونی شدید اینطور میشد شاید شما هورمونات به هم ریخته دکترتو حتما برو

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
من دوست ندارم دیگه چی خوبه؟

فقط همینو شنیدم

اونم معلممون گف.که مشکل شمارو داشته.رفته بوده دکتر

دکتر این پیشنهادو داده.معلممونم دوس نداشته.باباش با زور چماق بهش خورونده بوده

موی زائد هم داری؟ جوش و آکنه ؟ ریزش مو ؟ اضافه وزن یا لاغری؟  اینا علائم پلی کیستیکه یا فق ...

آره پلی کیستیک هستم رفتم دکتر اما تاثیر نداشت قرص هورمونی داد چن جا هم رفتم دکتر..... الان میخام بدونم چجوری جلو خونریزی بگیرم.... دیگ خسته شدم هیچی تاثیر نمیکنه حتی دارو گیاهی هم رفتم 400تومن دارو داد اما فایده نداشت

دکتر رفتم پلی کیستیک هس قرص هورمونی داد چن تا هم دکتر رفتم هیچکدوم تاثیر نداره

خب پس تشخیص دادن

آره عزیزم چاره ای نیست

درمان قطعی نداره

باید کنترل شه

اگر اضافه وزن داری وزنتو بیار پایین

قرص سیپترون کامپاید عقب میندازه..البته بعضی وقتها هم لکه بینی داره ولی برا من خوب بود..البته وقتی قطع میکنم دوباره برمیگرده

قرص آهن هم حتما بخور..خود کمبود آهن باعث افزایش خونریزی میشه

بعضی ها برای بارداری از طب سنتی جواب گرفتن باردار شدن

شماهم نگران بارداری نباش خیلی ها پلی کیستیک بودن با طب سنتی یا روش های پزشکی باردار شدن

فعلا نگران خونریزی پشت هم الانت باش که از پا درمیاره آدمو

خدایا شکرت بابت همه چی!