2789

سلام بچه ها  خانواده شوهر من خیلی حرص درآر هستن کلا که دعوت نمیکنن مارو هیچوقت یعنی به دلمون مونده یبار زنگ بزنن بگن نهار یا شام بیاید اینجا حالا اگه خواهر شوهرم بره اونجا بخواد یه نهاری واسه اون درست کنه زنگ میزنه به شوهرم نه من خیلی کم پیش میاد به من زنگ بزنه میگه بیاید ظهر اینجا نهار بعد با اکراه میگه این آری مجبوری میخواد مارو بگه در ضمن خواهر شوهرم دختر تنی مادرشوهرم نیس زن باباشه ولی مادر شوهر من هس  بعد وقتی میریم هم محاله تیکه نندازن یا یجوری دلمو نشکونن مثلا دیشب میخواسیم ظرفای شام بشوریم منو جاری و خواهر شوهر و مادرشوهر بودیم تو اسپرخونه مادرشوهر رفت نشست و بچه خواهرشوهرم بغل کرد  پدر شوهرم به خواهر شوهرم میگفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو کف ادبتم ☹😑

منم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بیا اونا خودشون هستن میشورن تو بیا نمیخواد بشوری بیا پیش بچه یعنی منو جاریم آتیش گرفتیم خیلی بیشعور هستن شوهرمم گفت من توجه کردم هر وقت اونجا دعوتیم بخاطر خواهرمه نه خودمون حالا ما چجوری برخورد کنیم اینا آدم بشن در ضمن چن مدت پیش خواهرشوهر بود مارم گفتم رفتم شوهرم سرکار بود پدر شوهرم یه کلام بامن حرف نمیزد 😓 و خیلی تیکه میپرونن چکار کنم