2777
2789

میمونی به نام می می نی خیلی عالیه هم جمله هاش کوتاه هستن هم با شعر و بازی چیزایی خوبی به بچه تفهیم میشه البته من ندارمش ولی خیلی دوست دارم برای پسرم بگیرم شما چطور؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

حتمابگیرشون

عالین

من همشوتویکسالگی تادوسالگی برادخترم میخوندم

کتابای زیادی براش خوندم براش تاحالا....کتاب داستانای  حسنی خیلی خوبن...همشوبخربخون...شعرای قشنگ وخوبی دارن...مثل موش موشی...مثل حسنی نگویه دسته گل...مقل حینی مایه بره داشت

کتابای حواستوجمع کن

کتابای حکایات 

کتاب قصه های خو ب برای بچه های خوب که ۵سال به بالاخوبه

کتاب داستانهایی برادختران یا داستانهایی برای پسران

فقط بایدبری کتابفروشی نگاه کنی وبخری

خداروشکرالان کتابای خیلی متنوع خوبی اومدن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
حتمابگیرشون عالین من همشوتویکسالگی تادوسالگی برادخترم میخوندم کتابای زیادی براش خوندم براش تاح ...

چه خوب😍 تا حالا این شعرایی که براش خوندین رو حفظ کرده؟ یه بچه دوساله دیدم کتاب می می نی مامانش میخوند بچه باهاش همخونی میکرد خیلی جالب بود برام منم دوست دارم برای پسرم بخونم و یاد بگیره حیف که تا الان فرصتش پیش نیومده😔

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب😍 تا حالا این شعرایی که براش خوندین رو حفظ کرده؟ یه بچه دوساله دیدم کتاب می می نی مامانش میخو ...

همشو

کامل بلده

کتاب خوندن خییییییلی تاثیرگداره

روهمه چی

اخلاق ورفتارشون

نحوه حرف زدنشون

هوش

معاشرت

واطلاعات عمومی

همشو کامل بلده کتاب خوندن خییییییلی تاثیرگداره روهمه چی اخلاق ورفتارشون نحوه حرف زدنشون هوش م ...

خوشبحال دخترت ممنون که مامان خوبی هستی ممنون که نظر دادی ‌ 🌹🌹

خوشبحال دخترت ممنون که مامان خوبی هستی ممنون که نظر دادی ‌ 🌹🌹

ممنون ازتوووو

هیچوقت براهیچی دیرنیس

شک نکن

شروع کن

ازهمین امروز

ممنون ازتوووو هیچوقت براهیچی دیرنیس شک نکن شروع کن ازهمین امروز

بله منم قصه و کتاب برای پسرم میخونم منتها هرچی که توخونه داشته باشم مثلا کتاب قصه هایی که دارم مخصوص چهار سال به بالا هستن من همونو یکم بچگونه تر برای پسرم میخونم پسرم دو سالشه میدونی اینجایی که ما هستیم کوچیکه و کتاب فروشیش اصلا تنوع نداره باید بریم مشهد بخریم که یک ساعت فاصله داره با ما الان به خاطر کرونا نمیشه قبلشم به خاطر یه سری چیزای دیگه ... الان کتاب می می نی رو سرچ کردم گفتم شاید عکس از صفحاتش باشه اما خب اینکار رو نمیکنن منم دوست دارم قشنگ کتاب بگیرم دستم براش بخونم که کامل با کتاب آشنا بشه نه گوشی بگیرم دستم از رو اون بخونم

فعلابراش داستان صوتی بذارگوش کنه

خیییییلی خوبه

توگوگل سرچ کن قصه های صوتی

بله کتاب حتماباید براش جلوی چشمش تودستش خونده بشه وورق بزنه