2777
2789
انشاله خدا بهترینا رقم بزنه براتون. من قبلا خیلی هی میگفتم باید این بشه چرا خدا اینجور چرا اونجور ام ...

دعا کنید واسه منم. من یکی را دورا دور دوست دارم ولی میدونم بیاد هم خونواده من قبول نمیکنن از بس که به همه چی گیر میدن. دعا کنید منم قبل محرم معجزه را ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه نوشتیم باید جای بزاریمش یا؟؟

دکتر فرهنگ میگفت باید جایی بذارید که هرروز ببینیدش و البته امیدوار باشید 

میگفت مثلا بذارید جلو اینتون که هرروز ببینید

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

اگر امکان رفتن به آتلیه را ندارید میتونید با گرفتن عکس جهت بارداری، تولد، نامزدی و ...از خودتون و فرزندان دلبندتون و فرستادن برای ما بهترین عکسهای آتلیه ای را داشته باشید. ما عکسهای خونگی شمارو به عکسهای آتلیه ای تبدیل میکنیم با کمترین هزینه و بهترین کیفیت.

همچنین اگر امکان رفتن به آتلیه را ندارید میتونید با گوشی خودتون عکس بگیرید و ما تبدیل به عکس پرسنلی و ۴×۳ میکنیم.

همینطور چاپ عکس،شاسی، چاپ لیوان، تیشرت، پازل و ....

میتونید مارو در  اینستاگرام با آدرس:

https://www.instagram.com/photooshik/

دنبال کنید.

دعا کنید واسه منم. من یکی را دورا دور دوست دارم ولی میدونم بیاد هم خونواده من قبول نمیکنن از بس که ب ...

انشاله خدا میخواد و میشه منم خانوادم اصلا اجازه نمیدادن خاستگار بیاد مادرشوهرمم فوق اعاده حساس بود و قبل اومدن گفته بود من بگم نه دیگه نه اما باورمیکنی به بابام گفتیم میخوان بیان گفت بگو بیان مامان اونم اینقدر خوشش اومد که همون شب اص همه حرفا زده شد تا تحقیق کنن ما دو شهر متفاوتیم با فاصله 6 ساعته

ظرف دوهفته همه چی تمام شد. ببین جوری بود بابام گفت بیان اوکی ام داد اما بعد میگفت چطوری شد اص روز نامزدی بابام قشنگ ده کیلو میتونم بگم کم کرد جوری که شلوارش اویزش بود قشنگ حس میکردم استرس و ناراحتی بابام که باورش براش چقدر سخت بوده

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  
اینک تو اجتماع نیسی با کسی رفتو آمد نکنی کسایی ک پسر دارن یا فامیل پسر دارن در ارتباط نیسی تو خونه ب ...

خب کجا بریم

دانشگاه ، سرکار ، مهمونی زنونه هیچ کدوم نشد😔

سرکار رفتم درگیر یه عشق نافرجام شدم 

ینی خانوادم نزاشتن برم سرکار دیگه

عشقمم که ردش کردم 😔

بخاطر عقد قبلی😭