2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید😔

235 بازدید | 29 پست

سلام من یک‌ نوجوان ۱۷ ساله هستم 

من به این خاطر اومدم اینجا چون فکر کردم اکثرا اینجا خانم هستن و بتونن کمکی بهم بکنن

تا این عمری که از خدا گرفتم هیچوقت هیچ پسری از من خوشش نیومده، وقتی بیرون میرم انگاری وجود ندارم

همه اطرافیان میگن قدم بلنده و قیافم خیلی خوبه تنها مشکلم اضافه وزنمه که اون اصلا به چشم نمیاد مطمئنم به چشم نمیاد دخترایی هستن که اضافه وزنشون بیشتر از منه ولی کلی خاطرخواه دارن

همیشه توی هر جمعی دخترا از خاطرخواهاشون میگفتن ولی من با حسرت فقط نگاه میکردم چون حتی یه نفرم دورم نبوده

خسته شدم از این وضعیت توی سنی که بااااید در مرکز توجه جنس مخالف باشم نیستم

حالم از خودم بهم میخوره...

لطفا کمکم کنید خودتونو بزارید جای به دختر ۱۷ ساله، در اوج جوونی افسردگی گرفتم😔😔

خانوادم هرکاری میکنن ولی کمکی از دستشون بر نمیاد، داشتن وقت روانشناس میگرفتن که کرونا اومد

یه دوست دارم با اینکه ۱۰ سانت از من کوتاه تره  قیافم کاملا در سطح من هست ولی کلیییییی خاطرخواه داره بعدش با افتخار از بی محلی هایی که بهشون میکنه میگه

دردمو به هیچکس جز خانوادم نمیتونم بگم

امروز دلمو زدم به دریا، خسته شدم از اینکه هرشب باید بی صدا گریه کنم و حرفای دوستامو توی ذهنم مرور کنم و از خودم حالم بهم بخوره

لطفا کمکم‌ کنید😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراباید تومرکزتوجه جنس مخالفت باشی؟؟اینهمه پسره یکی باهات دوست نشده؟یامیخای وقتی بری توخیابون همه واست له له وچهچه بزنن؟چ طرزفکریه ک شمادارید.من ۱۷سالم بود دوسپسرنداشتم ولی خودم یکیو تودلم دوس داشتم اینا مرحله اییه بعدیسری چیزافراموش میشه بخصوص این افسردگیت بخاطرجنس مخالف

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

هرکی بهت گفته کلی خاطر خواه داره دروغ گفته 

هرکی گفته هفده سالگی اولویت زندگبت توجه جنس مخالف باید باشه دروغ گغته 

توی ذهنت این دروغا هستن 

پسرا سمت دختری به سن تو برای ازدواج نمیان و اگر حدس بزنن اهل رابطه نیستی پیشنهاد دوستی نمیدن 

خخخخ منم عین شما بودم عزیزدل.

مطمین باش دراینده این موضوع برات خنده دار میشه.

بذار یه چیز بگم بخندی منم مثل شما بودم اما ۱جا ۱نفر تو ۲۰سالگیم عاشقم شد منم عاشقش شدم عقد کردیم.اون اولین و تنها خواستگارم بود.از فردای عقد در و همسایه بود که میگفتن چراااا شوهر کرد ما میخواستین برا پسرمون میخواستیم برا برادرمون و....

و من در تعجججب که خب تا حالا مرده بودین؟؟

میخوام بهت بگم قسمت نقش مهمی توی زندگی داره.

اتفاقا این موضوع باعث میشه سلامت بمونی.

چون الان سنت کمه اگه درگیر مسایل عاطفی بشی ممکنه انتخاب غلط کنی و زندگیتو خراب کنی

به خواست خدا اعتماد کن.اون صلاحتو میدونه

خخخخ منم عین شما بودم عزیزدل. مطمین باش دراینده این موضوع برات خنده دار میشه. بذار یه چیز بگم بخند ...

😂😂😂مگه تا حالا مرده بودین خخ

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

عزیزم یه چیزی میگم بهت، گوش کن

اگر بخوای در مرکز توجه باشی و منتظر باشی یکی انتخابت کنه، هیچ وقت انتخاب نمیشی

برای خودت زندگی کن و کیفیت زندگیت رو ببر بالا، اونقدر که تو انتخاب کنی نه اینکه انتخاب بشی 

به نظرم هنوز هم واسه اینجور حرفها خیلی زوده، هدفت رو بزار ارتقای زندگیت، بعد ببین این مشکل هم حل میشه

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
خخخخ منم عین شما بودم عزیزدل. مطمین باش دراینده این موضوع برات خنده دار میشه. بذار یه چیز بگم بخند ...

دقیقا هفده سالگی اسیرش شدم و به ازدولج ختم شد اصلا زندگی نکردم بخدا انقد پشیمونم ک حد نداره

حالت خووووووبببببببهههههه ؟

همش ۱۷ سالته

چرا از الان انقد خودتو درگیر جنس مخالف کردی ؟؟؟؟؟

ارزش ندارن به خدا

پسرای این دوره زمونه داغونتر و بی لیاقت تر از اونی هستن که یه دختر مث دسته گل بخواد فکر و ذهنش رو درگیر اونا کنه

درس بخون تا سطوح فوق لیسانس و بالاتر

دانشگاه خوب برو ، یه رشته عالی

یه کار خوب پیدا کن برا خودت

مستقل شو ، عزت نفس‌ و اعتماد بنفس خودت رو بالا ببر

خودت آینده ات رو بساز

باید به جایی برسی بهترین پسرا حسرت داشتنت رو بخورن

جمع کن خودتووووو

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر