2777
2789

من تک دخترم. مامانم منو خیلی دوس داره منم خیلی دوسش دارم.حدودا ۵۰سالشه منم ۲۴سالمه و تازگی عقد کردم.

مشکل من اینه که مامانم خیلی بیش از اندازه عصبی شده(که حدس میزنم بخاطر نزدیک شدن ب یائسگی باشه)و من واقعا دارم عذاب میکشم تو خونه.سر کوچکترین حرف من،حتا سر ی اخم کوچیک چنان قشقرقی ب پا میکنه که بیااا و ببین. گریه و زاری و کلی حرف بارم میکنه.دلم خیلی گرفته ازش...واقعا درمونده شدم.هرکاری میکنم یه نکته منفی توش پیدا میکنه. جلو بقیه یجوری جلوه میده ک همه چیز میشه تقصیر من و اخرسر مجبور میشم عذرخاهی هم بکنم...

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

کلا زودرنج بود،زودرنج تر هم شده. نسبت ب همه ولی نسبت ب من خیلی شدیدتر...دلم گرفته واسه خودم...باعث شده همه دور بریامون فک کنن من بی اعصاب و لجبازم...درحالیکه مقصر اصلی اونه

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا دور و برش نباش و زیادم حرف نزن 

لعنت به قرنطینه.من اصن نباید الان خونه باشم باید خابگاه باشم🙁

وای دقیییقا مثل منی مامان منم اینجوری شده سر کوچیکترین حرف من یه دعوای حسابی و جیغ و داد را میندازه من از اول فهمیدم به خاطر یائسگیشه گناه دارن به خدا دست خودشون نیست 

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
عیب نداره مادرته ،قدرشو بدون  من مادرم چند ساله فوت سده ،حاصرم همه چیمو بدم فقط ی بار دیگه ببی ...

متاسفم خدارحمتشون کنه

بخدا قدرشو میدونم،خیلی هواشو دارم،ولی با کوچکترین حرکت من چنان عکس العمل شدیدی نشون میده ک خودمم باورم میشه خیلی ادم بدجنسی ام....میشینم هی خودمو کنکاش میکنم ببینم مشکل من چیه؟چرا اینجوری میشه؟ولی ب نتیجه نمیرسم

منم تک دخترم

مامان بعد55 سالگی عوض شد 

دیگه مثل قبل نیست 

اصلا منو درک نمیکنه 

خیلی با حرفاش دلم رو میشکنه 

اگر برای رضای خدا نبود اصلا نمیرفتم دیدنش 

الانم شاید ماهی یه بار برم در حد سر زدن دلم رو خیلی شکست با رفتارش

وای دقیییقا مثل منی مامان منم اینجوری شده سر کوچیکترین حرف من یه دعوای حسابی و جیغ و داد را میندازه ...

منم حس میکنم بخاطر یائسگیه.دلمم میسوزه ک اینجوری خودشو عذاب میده.جرعتم ندارم باهاش حرف بزنم بسکه میزنه به داد  و بیداد و قهر و حتی گریه

منم حس میکنم بخاطر یائسگیه.دلمم میسوزه ک اینجوری خودشو عذاب میده.جرعتم ندارم باهاش حرف بزنم بسکه میز ...

هیچی نگو من فقط سکوت میکنم تا آروم میشه

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓