2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم گزارش میزنیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4508260/دنیامبازم-کسی-تو-این-تاپیک-تگ-نمیشههمه-دعوتید

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

س خوبی 

میگما من نی نیم نزدیک 6 ماه است چندتا سوال دارم

1.منظورت از نشستن که میگی30ثانیه میشینه اینه که خودش خوابیده بلند میشه میشینه یا با کمک تو؟ 

2. دندون دراورد؟ کی؟ من ک در نیاورده هنوز چرا😭

3.میسه بگی توی طول روز چقدر و چندبار میخوابه و شب چند ساعت

4.غذا چیا میدیش ؟ 

5.با بچه میری بیرون یا نه؟

ببخشید طولانی شد دوستم چون من همش تنهام با بچه هایی که نی نی هاشون نزدیک سنی هستن میخوام دوست شم ممنون میشم قبول کنی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

راستی مامانت خوب شدن؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
س خوبی  میگما من نی نیم نزدیک 6 ماه است چندتا سوال دارم 1.منظورت از نشستن که میگی30ثانیه میشی ...

خودش -داره در میاره همون اول شیش ماهگی-شب ساعت ۱۲میخابع ساعت ۱۰-۱۱

بیدار میشه روزام تقریبا ۳-۴ساعت-پوره سیب زمینی -فرنی -گاهی اوقاتم سوپ 

ن فقط خونه مامانم میرم اونم پنج دقیقه راهه 

س خوبی 

میگما من نی نیم نزدیک 6 ماه است چندتا سوال دارم

1.منظورت از نشستن که میگی30ثانیه میشینه اینه که خودش خوابیده بلند میشه میشینه یا با کمک تو؟ 

2. دندون دراورد؟ کی؟ من ک در نیاورده هنوز چرا😭

3.میسه بگی توی طول روز چقدر و چندبار میخوابه و شب چند ساعت

4.غذا چیا میدیش ؟ 

5.با بچه میری بیرون یا نه؟

ببخشید طولانی شد دوستم چون من همش تنهام با بچه هایی که نی نی هاشون نزدیک سنی هستن میخوام دوست شم ممنون میشم قبول کنی

ببین تو فرنی ات شیر گاو میریزی؟ شکر هم میریزی؟ 

اره  شکر میریزم  ازین شیر پاکتیا استفاده می‌کنم

یعنی میشه شیر داد اخه شنیدم میگفتن تا زیر 1سالگی یا بیشتر شیر گاو نخورن واکنش نشون نداد بدنش نسبت به شیر گاو؟ 

شیر خودتم میدیش؟