2777
2789
عنوان

کیا مجبورن فردا برن سر کار؟

161 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

کسی هست مثل من و همسرم مجبور باشه فردا بره سرکار؟ البته بغیر از پلیس و کادر درمان و اینا که تعطیل نبودن بخاطر قرنطینه

من اطراف تهران و همسرم تهران باید بریم سرکار جفتمونم شرکت خصوصی، نگران این اوضاعم و خطر ویروس، محل کارمم مراجع کننده زیاده

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

من ک نه ولی همسرم باید بره ... ادم تن و بدنش تو استرسه . خب چ کاریع اخه 😭

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما .هر دو جاهای کرونایی هاااا خدا کمک همه شاغلا کنه 

وایییی

نمیدونم چرا نمیفهمن قرنطینه یعنی بنشینیم تو خونه

سرکار رفتن فقط وضعیت و بدتر میکنه

کمتر مراجع کننده قبول کنید بگید با فاصله بایستن دستکش و ماسک و اسپری ضدعفوتی یا ژل ضدعقونیم برا مراجعین داشته باشین پنجره هارم باز بذاریت هوا رد و بدل بشه

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
من ک نه ولی همسرم باید بره ... ادم تن و بدنش تو استرسه . خب چ کاریع اخه 😭

دقیقا

حتی یه نفر هم از یه خونواده خطرناکه بیرون رفتنش

اونم محیط کار

مسیر رفت آمد

کمتر مراجع کننده قبول کنید بگید با فاصله بایستن دستکش و ماسک و اسپری ضدعفوتی یا ژل ضدعقونیم برا مراج ...

رئیس بیشعوری داریم که ازین هزینه ها نمیکنه

عمرا کمتر قبول کنه

تازه می‌خواد این تعطیلات و از مرخصیای سالانمون کم کنه😥

دقیقا حتی یه نفر هم از یه خونواده خطرناکه بیرون رفتنش اونم محیط کار مسیر رفت آمد

اره بخدا... من انقد فکرم مشغوله ک خدامیدونه . حتی توکروناام بین آدما فرق هست بعضیا توخونه ان راحت . بعضیاام باید سرکار برن 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤