2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور لطفا 

خمیر یوفکا ۴ لایه ...هر لایه رو کره مال کن ...بعد وسط لایه اخری ک روهم هستن مواد مغزیت ک با دارچین و پودر قند یا پودر شکر و یکم گلاب قاطی شدن..یه مقدار بریز و رول کن...دوباره کره رومال کن بزار فر ..طلایی ک شد درربیار و شهد ک از قبل اماده کردی بریز روش ..بزار چند ساعتی بمونه ک بافتش نرم بشه و شیره بره ب خوردش..

من رو منقل پختم دیزی رو...اگه اونو میگی اره...کلا من ادم شکمویی هستم...ایراد نگیرین ازم..وزنمم ۵۷ بو ...

اخی عزیزم چی ایرادی نوش جونت باشه بخور جوونی باید بخوری خیلی هم وزنت خوبه من 55بودم بعد از ازدواج شدم 66دارم اب میکنم چون قدم بلند نیست 158هستم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
خمیر یوفکا ۴ لایه ...هر لایه رو کره مال کن ...بعد وسط لایه اخری ک روهم هستن مواد مغزیت ک با دارچین و ...

من خمیر یوفکا باقلوا دارم خیلی وقته بیشتر از یک ساله تو فریزره. خراب شده یعنی؟ بازش نکردم. 

فردا میخواستم باقلوا درست کنم اتفاقا. شربت رو چجوری درست کنم ؟چقدر شکر چقدر آب؟

من خمیر یوفکا باقلوا دارم خیلی وقته بیشتر از یک ساله تو فریزره. خراب شده یعنی؟ بازش نکردم.  فر ...

تاریخ روش زده که...فک‌نکنم‌خراب شده باشه...یه پیمانه شکر و به پیمانه اب بزار با کمی گلاب و هل و اگه داری زعفرون برای شهدش ک بریزی روش