2777
2789
عنوان

عمل بینی و رضایت شوهر!

1292 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها 

اول بگم که همه تصمیمات برای بعد کروناست😆

من دوس دارم بینیمو عمل کنم ولی خب شوهرم به شدت مخالفه و هی میگه اگه خراب کنن فلان میشه و اونوقت چیکار میکنی و... خلاصه بعد دو ساال بالاخره یکم نرم شد..منم خیلی در مورد دکتر تحقیق کردم و بالاخره یکیو پیدا کردم که همکارام پیشش عمل کردن عالی شده و کاراشم توی پیج اینستا سه روز تمااااام چک کردم و نظرات رو خوندم که خیلی راصی بودن  و دکتره هم گفته که اگه حراب کنخ خودش بدون هزینه دوباده عمل میکنه...خلاصه با شوق و ذوق بهش نشون دادم که ببینه، باورتون نمیشه شانس من اولین عکسی که باز کرد یکی زیرش نوشته بود سال ۸۷ زدی دماغ منو خراب کردی و گردن‌نگرفتی دکترم گقته بود من منکر خرابکاری نیستم و عذر میخوام و... خلاصه گفت بیخیالش شو😐😐😐حالا به دوستم گفتم میگه شاید این یه نشونس که پیش این دکتر نری!!! شما بودین چیکار میکردین؟ واقعا حیف شد دکتر خوبیه و منصف الان اصلا نمیدونم چه کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیرفتم چون اگه ی درصد دماغمو بترکونه هم قراره زشت شم هم پولم هدر بره هم روم نشه برم بیرون هم به غرغر های شوهر وبقیه جواب بدم حالا رو همه ی اینا افسردگی رو هم اضافه کن...

ببین رفتن ب صرفه اس یا نرفتن؟!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
آخه منطقی نیست طرف ۱۲ سال پیش عمل کرده الان کلی تجربه اش بیشتر شده تکنولوژی پیشرفت کرده

نرواگه دماغت مشکل نداره دماغ من کج بودالان دوماه عمل کردم الان قوز دراورده سمت راست بینیم رفته توخیلی نگرانم