2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

140 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من سه ماهم تمام شده پریشب ساعت یک شب خواهر شوهر نادونم یه خبر بد بهمون داد افتادم روی خونریزی شدید زنگ زدم دکترم گفت استراحت مطلق کنم یکشنبه برم سونو

کسی اینجوری مشکلی برا بچش پیش نیومده باشه ممکنه بچه مونده باشه؟

ممکنه بچه ام مونده باشه؟

فقط خون رقیق ازم رفت اصلا لخته و چیزی نبود

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان میشه راهنماییم کنید

به حرف من گوش بده... اصصصصلا از جات تا فردا تکون نخور‌.. دکتر بهت شیاف و دارو میده خوب میشی

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

من دوبار ابنطوری شدم در زمانهای متفاوت . رفته رفته کم و کمتر شد و بعد لک و بعد تمام . باید استراحت کنی و چیزای گرم مثل ادویه و فلفل نخوری و اینکه کار نکنی و مهمتر اینکه بری دکتر برات شیاف مینویسه قطع میشه . 

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
به حرف من گوش بده... اصصصصلا از جات تا فردا تکون نخور‌.. دکتر بهت شیاف و دارو میده خوب میشی

شیاف داده روزی سه تا میذارم دوفاستون هم روزی سه تا میخورم 

ممکنه بمونه برام؟

خیلی خیلی کم شده در حدی که برم دستشویی یه لک ببینم

خدا رو شکر . احتمالا هماتوم بوده . هماتوم یعنی یه لخته خون داخل رحم . نباااااید نزدیکی داشته باشی باعث خونریزی میشه من تجربشو داشتم و دکترم گفت . اما ساده ازش نگذر حتما هسرع وقت برو دکتر برات شیاف و امپول شاید بنویسه . و استرااااحت .کارسنگین پیاده روی و پله و نزدیکی ممنوعه . اضطرابم نداشته باش ان شاالله چیزی نیست .چون قطع شده

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
من دوبار ابنطوری شدم در زمانهای متفاوت . رفته رفته کم و کمتر شد و بعد لک و بعد تمام . باید استراحت ک ...

شیاف استفاده میکنم ولی قطع نشده

شما رفتین سونو بچه تون سالم بود مشکلی براش پیش نیومد

شیاف داده روزی سه تا میذارم دوفاستون هم روزی سه تا میخورم  ممکنه بمونه برام؟

عزیزم ان شاالله حتما میمونه برات اگر خدا بخواد😘 حالتو درک میکنم . ان شاالله میری سونو و صدای قلبشم دوباره میشنوی🙂

منم تو سه ماه یه بار خونریزی کردم ولی از ترس و ناراحتی اینا نبود . همینجوری پیش اومد و اتفاقی نیفتاد ...

بچه تون سالم موند؟

شیاف استفاده میکنم ولی قطع نشده شما رفتین سونو بچه تون سالم بود مشکلی براش پیش نیومد

عزیزم برا من دو هفته طول کشید تا لک ها کامل برطرف بشه . بله رفتم و کاملا سالم بود .