2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرتبه پریودت؟ اقدام اولته؟

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

من اولین بار تو زندگی‌ دوماه پریود نشدم چی کار کنم زود‌پریودشم تورو خدا داره سینه هام از درد منفجر میشه.پیاده روی میرم کلی دارو گیاهی خوردم‌نمیشم.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
هاله ننداخته

بصبر بعد ی هفته بی بی بزن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
مرتبه پریودت؟ اقدام اولته؟

من برای بچه سومم اقدام کردم و این ماه و چند ماه پیش اقدام کردم همیشه ۵هر ماه پری میومد بعد شد ۲۰هر ماه که الان دو روزه نیومده

دوستان هاله ننداخته اشتباه تایپ کردم

منم تا یه هفته بعداز عقب انداختن پریودم منفی بود بعدازاون ازمایش دادم مشکوک شدن به بارداری تازه!بی بی چک زدم مثبت شد ازمایش بعدی بتای خونم رفت بالا و باردارشدم🥰

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
من اولین بار تو زندگی‌ دوماه پریود نشدم چی کار کنم زود‌پریودشم تورو خدا داره سینه هام از درد منفجر م ...

بارداری

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
من اولین بار تو زندگی‌ دوماه پریود نشدم چی کار کنم زود‌پریودشم تورو خدا داره سینه هام از درد منفجر م ...

منم تجربه دوماه پریودنشدن رو دارم

با آمپول پروژسترون اوکی شد

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
منم تا یه هفصته بعداز عقب اصنصداختن پریودم منفی بود بعدازاون ادمایش دادم مشکوک شدن به بارداری تازه!ب ...

😔😔😔من بارداری‌های قبلم روز موعدم نشون داد اما این سری نه😕

منم تا یه هفصته بعداز عقب اصنصداختن پریودم منفی بود بعدازاون ادمایش دادم مشکوک شدن به بارداری تازه!ب ...

چن ماه اقدامی عزیزم؟ 

بارداری اول! ؟

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓